Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165

Caredate werkt graag samen met partijen die de vinger aan de pols houden waar het gaat om het werkgeluk en de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers. Zo brengen we je, als werkgever, graag in contact met:

De Monitor Groep

Als je wilt meten en verbeteren. Met gevalideerd onderzoek wordt op persoonlijk en op bedrijfsniveau de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers in kaart gebracht. Duurzame inzetbaarheid is opgebouwd uit drie bouwstenen:
  • Werkvermogen: kan je het werk fysiek en mentaal goed aan?
  • Employability: kan je goed omgaan met veranderingen en ben je klaar voor de toekomst, binnen of buiten je organisatie?
  • Vitaliteit: ben je gezond en heb je leuk en uitdagend werk?
Het uitgangspunt van duurzame inzetbaarheid is dat je medewerkers tot het eind van hun carrière energiek, geïnspireerd en van grote waarde voor je organisatie zijn. De Monitor Groep meet, analyseert en adviseert. In samenwerking met de Monitor Group organiseert Caredate individuele en groepsbegeleiding om de ‘mentale fitheid’ van je medewerkers te bevorderen.

CZ Interventie experts

Caredate is met de preventieve dienstverlening Caredate Mental Fit onderdeel van het netwerk van interventie bedrijven van zorgverzekeraar CZ. Dit betekent onder andere dat Caredate voldoet aan de kwaliteitseisen van CZ. Met dit netwerk wil CZ aan haar bedrijfsmatige klanten passende interventies bieden om medewerkers fit en inzetbaar te houden. Voor meer informatie kan je contact opnemen met een van de CZ Interventie Experts. Zij wijzen je graag de weg naar een effectieve en zo voordelig mogelijke aanpak. En dan kom je vanzelf weer uit bij Caredate!

Meer weten over Caredate Mental Fit en deze samenwerking? Of samenwerken met Caredate? Stuur even een berichtje naar info@caredate.nl of bel onze servicedesk: 085-065 3165.

Ga nu aan de slag!

Vind een psycholoog in de buurt
  • Geen wachtlijsten dus snel aan de gang
  • Ook 's avonds en in het weekend
  • Zelf een psycholoog kiezen