Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165

Waarmee we je kunnen helpen

Je wilt graag sterk en positief in het leven staan. Zodat je er echt bent voor je partner, kinderen, familie, vrienden en collega’s. Soms lukt dat even niet. Je bent bijvoorbeeld somber, je hebt last van angstgevoelens, stress of relatieproblemen. Het is vaak niet zo duidelijk voor je wat er precies aan de hand is, omdat sprake kan zijn van een combinatie van klachten. Je komt daar samen met je Caredate psycholoog uit, zodat jullie zo concreet mogelijk kunnen werken aan een oplossing.

Meest voorkomende klachten

Onze psychologen kunnen je helpen bij de meest voorkomende klachten. Denk bijvoorbeeld aan angstklachten, stress en burn-out, depressie, relatieproblemen, traumaverwerking en PTSS, rouw- en verliesverwerking, ADHD, negatief zelfbeeld, beter slapen, gebrek aan assertiviteit en chronische vermoeidheid. Mocht je een specifieke klacht hebben? Vraag het ons gerust via 085-065 3165 of info@caredate.nl. Wij helpen je altijd verder.

Psychologische hulp op maat

De hulp die onze psychologen bieden is altijd op maat, uitgaand van jouw situatie, wensen en doelen. Er wordt gebruik gemaakt van bewezen methoden, de meest bekende daarvan zijn de Cognitieve Gedragstherapie, ACT (Acceptance & Commitment), EMDR en Mindfulness. Psychologische hulp op maat betekent dat wij niet werken met standaard draaiboeken of protocollen: in overleg met jou wordt het programma samengesteld. Omdat ieder mens en iedere vraag uniek is.

Je klachten herkennen

Hulp op maat is ook belangrijk omdat vaak sprake is van een combinatie van klachten. Bijvoorbeeld: van continue stress op je werk word je somber, wat weer kan leiden tot relatieproblemen. Enzovoorts. In het overzicht hieronder hebben wij een korte beschrijving opgenomen van de meest voorkomende klachten. Kijk er eens naar, het helpt je mogelijk om wat meer van je klachten te herkennen:

Waarmee we je NIET kunnen helpen

Bij Caredate staan het belang en de wensen van jou centraal. Bovendien willen wij dat de psychologen van Caredate veilig en kwalitatief verantwoord hun werk kunnen doen. Daarom willen wij alleen zorg bieden die binnen onze kennis en kunde past. Daarom is het goed om te weten wat Caredate niet doet. Dit zijn onze zogeheten ‘uitsluitingscriteria’.

Wij behandelen geen cliënten:
 • Jonger dan 18 jaar. Daarvoor kan je jezelf aanmelden bij de Jeugd GGZ (via de gemeente)
 • Met een hoge mate van verslavingsproblematiek en/of middelenmisbruik. Hiervoor kan je jezelf aanmelden bij de klinische verslavingszorg
 • Zware problematiek als suïcidaal gedrag, psychoses, borderline, persoonlijkheidsstoornissen, bi-polaire stoornissen of schizofrenie
 • Zeer intensieve lichamelijke zorgvragen
 • Zwakbegaafdheid
 • Dementie
 • Wanneer begeleiding bij medicatie nodig is
 • Indien sprake is van de noodzaak tot vrijheidsbeperking of het nemen van vrijheid beperkende maatregelen
 • Wanneer sprake is geweest van een opname of een opname nodig is. Caredate werkt ambulant. Hiervoor kan je jezelf via je huisarts laten aanmelden bij een instelling
 • Wanneer sprake is van een ernstige agressieproblematiek of seksueel ongewenst gedrag. Hier stelt Caredate de veiligheid van de psychologen voorop
 • Een gedwongen behandeling (door de rechter of reclassering). Caredate behandelt alleen cliënten die vrijwillig de keuze voor een behandeltraject maken.

Centrale rol huisarts

Caredate ziet je huisarts als de centrale spil waar het gaat om je gezondheid en welzijn. Waar het gaat om de bovengenoemde uitsluitingscriteria kan er altijd sprake zijn van een ‘grijs gebied’. In die gevallen adviseren wij altijd om contact op te nemen met je huisarts. Je huisarts kan dan altijd met ons overleggen wat de meest verstandige stappen zijn.

Ga nu aan de slag!

Vind een psycholoog in de buurt
 • Geen wachtlijsten dus snel aan de gang
 • Ook 's avonds en in het weekend
 • Zelf een psycholoog kiezen