Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165

Psychologen in Alkmaar en omgeving

Welkom bij onze psychologen in Alkmaar. Kies je psycholoog in Alkmaar en meld je aan.
Onze psycholoog neemt dan snel contact met je op voor een korte (telefonische) kennismaking. Klikt het? Dan kan je aan de slag. Vragen? Bel het team van Caredate: 085-065 3165 of mail info@caredate.nl

Kies zelf je psycholoog

Vergoeding vanuit de basisverzekering
Geen wachtlijsten dus snel aan de gang
Gesprekken bij je psycholoog of thuis, 100% online

psycholoog Diana Jansen-Smit in

Diana Jansen-Smit

"Wat we doen is meestal een logisch gevolg van wat ooit heel handig was. En precies dat gedrag zit ons in het hier en nu vaak in de weg. Daardoor ervaren we problemen, nare gevoelens of lopen we vast in ons werk of bijvoorbeeld de opvoeding van onze kinderen. Ik onderzoek samen met jou hoe jouw gedrag is ontstaan en hoe het anders kan, zodat jij weer in je kracht komt en flexibel om kan gaan met de huidige situatie. "

psychologen die online sessies doen
100% online behandeling

Of kies voor een psycholoog 100% online

Veilig, makkelijk en comfortabel in gesprek met je psycholoog via een videoverbinding. Altijd dichtbij, thuis, in je vertrouwde omgeving, of waar je ook bent. Dat scheelt je reistijd en -kosten. Onze 100% online psychologen hebben veel ervaring met deze moderne manier van samenwerken. En ze merken ook dat steeds meer mensen er gebruik van maken!

Liever een psycholoog in de buurt?

Liever op bezoek bij een psycholoog bij je in de buurt?

vul je postcode in

Woon je in Alkmaar of bijvoorbeeld in Heiloo, Bergen of Castricum? Op deze pagina zie je psychologen in Alkmaar en in de buurt daarvan. Kies je psycholoog en vul je mail en telefoonnummer in. De psycholoog in Alkmaar neemt dan zo snel mogelijk contact met je op voor een korte kennismaking. Klikt het? Dan kan je meteen met je psycholoog in Alkmaar aan de slag!

Je keuze voor een psycholoog in Alkmaar

In de profielen van de psychologen in Alkmaar staat onder andere aangegeven met welke klachten ze je kunnen helpen. Aan de hand van je eerste, vrijblijvende kennismaking met de psycholoog in Alkmaar kan je beoordelen of hij of zij je goed verder kan helpen. Als je daar een goed gevoel over hebt, maak je verdere afspraken met de psycholoog in Alkmaar. Altijd wanneer en waar het jou uitkomt. De psycholoog in Alkmaar helpt je graag verder!