Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165

Psychologen in Alphen aan den Rijn en omgeving

Welkom bij onze psychologen in Alphen aan den Rijn. Kies je psycholoog in Alphen aan den Rijn en meld je aan.
Onze psycholoog neemt dan snel contact met je op voor een korte (telefonische) kennismaking. Klikt het? Dan kan je aan de slag. Vragen? Bel het team van Caredate: 085-065 3165 of mail info@caredate.nl

Kies zelf je psycholoog

Vergoeding vanuit de basisverzekering
Geen wachtlijsten dus snel aan de gang
Gesprekken bij je psycholoog of thuis, 100% online

psycholoog Tineke Spruijt in

Tineke Spruijt

"Ben je op zoek naar een psycholoog die zich goed kan inleven, je op je gemak stelt en zich richt op het snel oplossen van klachten? Dan ben je van harte welkom! Beeldbellen en face to face zijn beiden mogelijk. Evaluaties van mijn klanten: ik heb veel aan de EMDR gehad, bedankt voor de goede begeleiding en steun, voelde me erg op mijn gemak en ben goed geholpen, heel huiselijk en een veilig gevoel, heb een goed inzicht gekregen. Gemiddelde klanttevredenheid van de laatste 5 klanten: 9,2 "

psycholoog Jorinda Zantingh-van der Hoeven in

Jorinda Zantingh-van der Hoeven

"'Ik leer je jouw blokkaden te doorbreken. We gaan laagdrempelig kijken naar wat jij nodig hebt. Ik sluit de behandeling daarom altijd aan op jou persoonlijk en vind daarmee voor iedereen een passende aanpak. ' "

psychologen die online sessies doen
100% online behandeling

Kan je niemand in de
buurt vinden?
Kies voor 100% online

  • Thuis of waar je ook bent
  • Geen reistijd en reiskosten
  • Effectief én flexibel

Je herkent ze aan de oranje band met "100% online behandeling"

psycholoog Dieuwertje Mekking in
100% online behandeling

Dieuwertje Mekking

"Door je te ontdoen van al je moeten, ontmoet je jezelf."

psycholoog Pepijn van der Hulle in
100% online behandeling

Pepijn van der Hulle

"Psychische klachten zijn meestal een normale reactie op een complexe situatie"

psycholoog Sicco de Haan in
100% online behandeling

Sicco de Haan

"Geen mens is hetzelfde. Daarom zorg ik in mijn behandelingen voor maatwerk. Ik luister, voel mee en verdiep me in jouw probleem. Hierbij mix ik mijn psychologische kennis en vaardigheden met twee eetlepels levenservaring, een snufje relativering en daar waar het kan, met een dosis humor. Ik treed je met oprecht begrip tegemoet en onderzoek met jou hoe we samen jouw problemen het beste kunnen oplossen, want uiteindelijk ken jij jezelf nog het beste. "

psycholoog Simone Verhage in
100% online behandeling

Simone Verhage

"Ontmoet jezelf en leer weer luisteren naar je gevoel, want dat klopt altijd! Geluk is soms ver te zoeken wanneer we met onszelf in de knoop zitten. Ik luister, voel mee en neem je mee naar de oplossing van jouw probleem door goede vragen te stellen, te analyseren wat werkt voor jou en wat goed voelt voor jou. Zodat jij stappen kunt zetten in jouw reis naar je goed en gelukkig voelen. "

psycholoog Job Schipper in
100% online behandeling

Job Schipper

"Samen met jou onderzoek ik wat jij op dit moment nodig hebt en laat ik de behandeling aansluiten op jou. Elk situatie is immers uniek! Weet dus dat je niet hoeft te twijfelen of je aan het juiste adres bent. Je kunt bij mij met elke hulpvraag terecht."

psycholoog Thomas Martina in
100% online behandeling

Thomas Martina

"Heb je een hulpvraag en wil je graag met iemand sparren hierover, neem dan contact op en we bespreken samen of je bij mij hiervoor aan het juiste adres bent. Bij mij sta jij centraal en kijken we samen hoe we effectieve technieken kunnen inzetten om jou weer op weg te helpen."

psycholoog Richard Plat in
100% online behandeling

Richard Plat

""Wees niet bang om opnieuw te beginnen. Deze keer begin je niet vanuit het niets maar vanuit je eerdere ervaring"."

psycholoog Sharon Wibbelink in
100% online behandeling

Sharon Wibbelink

"Welkom! Waarschijnlijk lees je deze pagina omdat het op dit moment niet goed met je gaat. Je hebt wellicht last van somberheid, angst, overbelastingsklachten, rouwproblematiek of weinig zelfvertrouwen. De meeste mensen hebben wel eens een periode dat ze ergens mee zitten en er zelf niet goed uitkomen. Soms heb je even hulp nodig om te weten hoe je verder kunt. Ik wil je graag begeleiden en helpen om weer krachtiger in het leven te staan en minder belemmerd te worden door je klachten."

psycholoog Petra Smits in
100% online behandeling

Petra Smits

"Als psycholoog wil ik je graag in jouw dagelijks leven vooruit helpen! Daarom kijken we samen naar wat wél mogelijk is en welke manier voor jou de beste is om je doel blijvend te bereiken. Tijdens mijn sessies is er veel ruimte voor jou als persoon en voor je sterke kanten. Wanneer we oplossingen vinden die bij jou aansluiten en die voor jou goed voelen, is de kans op blijvende vooruitgang het grootst."

Liever een psycholoog in de buurt?

Liever op bezoek bij een psycholoog bij je in de buurt?

vul je postcode in

Woon je in Alphen aan den Rijn of bijvoorbeeld in Gouda of Bodegraven? Op deze pagina zie je psychologen in Alphen aan den Rijn en in de buurt daarvan. Kies je psycholoog en vul je mail en telefoonnummer in. De psycholoog in Alphen aan den Rijn neemt dan zo snel mogelijk contact met je op voor een korte kennismaking. Klikt het? Dan kan je meteen met je psycholoog in Alphen aan den Rijn aan de slag!

Je keuze voor een psycholoog in Alphen aan den Rijn

In de profielen van de psychologen in Alphen aan den Rijn staat onder andere aangegeven met welke klachten ze je kunnen helpen. Aan de hand van je eerste, vrijblijvende kennismaking met de psycholoog in Alphen aan den Rijn kan je beoordelen of hij of zij je goed verder kan helpen. Als je daar een goed gevoel over hebt, maak je verdere afspraken met de psycholoog in Alphen aan den Rijn. Altijd wanneer en waar het jou uitkomt. De psycholoog in Alphen aan den Rijn helpt je graag verder!