Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165

Psychologen in Alphen aan den Rijn en omgeving

Welkom bij onze psychologen in Alphen aan den Rijn. Kies je psycholoog in Alphen aan den Rijn en meld je aan.
Onze psycholoog neemt dan snel contact met je op voor een korte (telefonische) kennismaking. Klikt het? Dan kan je aan de slag. Vragen? Bel het team van Caredate: 085-065 3165 of mail info@caredate.nl
CORONA UPDATE - Je bent weer welkom in de spreekkamer. Veilig en vertrouwd.

De afgelopen maanden hebben wij voor onze cliënten veel therapiesessies verzorgd via videobellen. Sinds kort doen we dat ook weer in de vertrouwde spreekkamer, veilig en vertrouwd, rekening houdend met de ‘1,5 meter spelregels’. Uiteraard doen we nog steeds sessies via videobellen. We doen dat immers al jaren. Je kan altijd met je psycholoog overleggen wat je het meest prettig vindt.

Voorkom stress, blijf mentaal fit!

We krijgen meer bewegingsvrijheid, toch blijven het bijzondere en onzekere tijden. Dat kan stress veroorzaken. Het is belangrijk om juist nu mentaal en lichamelijk fit te blijven. Je kan daar ook zelf veel aan doen. We hebben de recente ervaringen van onze psychologen voor je op een rijtje gezet. Ga daar eens mee aan de slag!

Wij helpen je. Veilig en vertrouwd

Wij helpen je graag verder. Je kan met een van onze Caredate psychologen afspraken maken hoe en waar je dat zou willen. Dus elkaar ontmoeten in de spreekkamer (met 1,5 meter afstand etc.), via videobellen of een combinatie daarvan. Als je bijvoorbeeld verkoudheidklachten hebt is het natuurlijk veel beter om therapie via videobellen te doen. Kortom: laten we absoluut veilig samenwerken. Wil je meer weten over de mogelijkheden, meld je dan aan bij een van onze psychologen of bel ons (085-065 3165) of mail naar info@caredate.nl.

Kies zelf je psycholoog

Vergoeding vanuit de basisverzekering
Geen wachtlijsten dus snel aan de gang
Gesprekken bij je psycholoog of thuis, 100% online

psycholoog Jorinda Zantingh-van der Hoeven in

Jorinda Zantingh-van der Hoeven

"'Ik leer je jouw blokkaden te doorbreken. We gaan laagdrempelig kijken naar wat jij nodig hebt. Ik sluit de behandeling daarom altijd aan op jou persoonlijk en vind daarmee voor iedereen een passende aanpak. ' "

psycholoog Tineke Spruijt in

Tineke Spruijt

"Ben je op zoek naar een veelzijdige, creatieve en pro-actieve psycholoog die zich richt op het optimaliseren van de kwaliteit van je leven? Daarvoor maak ik mij sterk!"

psychologen die online sessies doen
100% online behandeling

Of kies voor een psycholoog 100% online

Veilig, makkelijk en comfortabel in gesprek met je psycholoog via een videoverbinding. Altijd dichtbij, thuis, in je vertrouwde omgeving, of waar je ook bent. Dat scheelt je reistijd en -kosten. Onze 100% online psychologen hebben veel ervaring met deze moderne manier van samenwerken. En ze merken ook dat steeds meer mensen er gebruik van maken!

Liever een psycholoog in de buurt?

Liever op bezoek bij een psycholoog bij je in de buurt?

vul je postcode in

Woon je in Alphen aan den Rijn of bijvoorbeeld in Gouda of Bodegraven? Op deze pagina zie je psychologen in Alphen aan den Rijn en in de buurt daarvan. Kies je psycholoog en vul je mail en telefoonnummer in. De psycholoog in Alphen aan den Rijn neemt dan zo snel mogelijk contact met je op voor een korte kennismaking. Klikt het? Dan kan je meteen met je psycholoog in Alphen aan den Rijn aan de slag!

Je keuze voor een psycholoog in Alphen aan den Rijn

In de profielen van de psychologen in Alphen aan den Rijn staat onder andere aangegeven met welke klachten ze je kunnen helpen. Aan de hand van je eerste, vrijblijvende kennismaking met de psycholoog in Alphen aan den Rijn kan je beoordelen of hij of zij je goed verder kan helpen. Als je daar een goed gevoel over hebt, maak je verdere afspraken met de psycholoog in Alphen aan den Rijn. Altijd wanneer en waar het jou uitkomt. De psycholoog in Alphen aan den Rijn helpt je graag verder!