Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Alphen aan den Rijn |  Tineke Spruijt

Tineke Spruijt

Kennis maken?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Tineke Spruijt en ik help je graag verder. Na je aanmelding via de website neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Ik ben doelgericht op je ‘welbevinden’ thuis en op het werk: motivatie, vitaliteit, effectiviteit, productiviteit en werkplezier.

Kennis maken met Tineke?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Je bent altijd welkom in mijn praktijk in Alphen aan den Rijn, Ik ben beschikbaar op vrijdag of in de avonduren. Eventuele andere tijdstippen in overleg.


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden vergoed vanuit de basisverzekering. Hoeveel je vergoed krijgt hangt af van je polis. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief van de huisarts nodig.

Regel je het liever zelf, zonder verwijsbrief van de huisarts en zonder ‘in het systeem’ terecht te komen? Dan kan je de sessies ook zelf betalen. Programma’s voor burn-out en relatietherapie worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Het tarief voor een onvergoede sessie van 60 minuten is € 80,- . Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 80,-. Kijk voor meer informatie bij vergoeding en tarief.


Mijn ervaring en specialisatie

Bij mij kan je terecht met een breed scala van klachten, bijvoorbeeld relatieproblemen, angstklachten, somberheid, stress en burn-out klachten en rouw en verliesverwerking. Ook met andere klachten kan ik je waarschijnlijk verder helpen. Ik beschik over kennis en ervaring van psychische gezondheid en werkomstandigheden. Ik werk met blended therapie, hierbij wordt gebruik gemaakt van een combinatie van online therapie die thuis uitgevoerd wordt en face tot face gesprekken. Deze combinatie is de meest effectieve vorm van therapie. Je werkt thuis ook aan je klachten in je eigen tijd en tempo op je eigen manier. Bovendien werk ik vanuit betrokkenheid en voel mij ik verantwoordelijk voor de gesprekken, die ik dan ook gedegen voorbereid, Zo kunnen we de tijd effectief besteden, weten we wat ons te doen staat en werken we samen naar een nieuw, veranderd leven toe. Ik wil je in beweging krijgen door je te stimuleren om zelf een richting te vinden en stappen te zetten. Ik ben zowel analytisch als praktisch gericht en ik leer en lach iedere dag.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 3 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 3 weken