Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165

Psychologen in Amersfoort en omgeving

Welkom bij onze psychologen in Amersfoort. Kies je psycholoog in Amersfoort en meld je aan.
Onze psycholoog neemt dan snel contact met je op voor een korte (telefonische) kennismaking. Klikt het? Dan kan je aan de slag. Vragen? Bel het team van Caredate: 085-065 3165 of mail info@caredate.nl

Kies zelf je psycholoog

Vergoeding vanuit de basisverzekering
Geen wachtlijsten dus snel aan de gang
Gesprekken bij je psycholoog of thuis, 100% online

psycholoog Heidi Euverman in

Heidi Euverman

"'Niets menselijks is ons vreemd (Terentius)'. Daarom help ik je graag verder! Ik heb ruime ervaring in het werken met mensen met allerlei psychische klachten. We kijken samen naar wat je nodig hebt, hierbij stel ik een behandelplan op waarbij ik het verminderen van jouw klachten voorop zet. Ik ben doorgaans doortastend, invoelend, prikkelend, maar ook steunend, betrokken en hartelijk. Mijn behandelingen kenmerken zich door zonder oordeel mee te kijken in jouw leven."

psycholoog Annelies van Drenth in

Annelies van Drenth

"Ik ben buitenpsycholoog en heb ruime ervaring in het begeleiden van mensen met diverse psychische problematiek. Tijdens boswandelingen brengen we jouw problematiek en hulpvraag in kaart en stellen we haalbare doelen op. We gaan samen op zoek naar wat jij nodig hebt of wilt veranderen of leren om je psychische klachten te verlichten. De therapie is kortdurend en is er op gericht je meer inzicht en ‘handvatten’ te geven om je weg zelf te vervolgen. Het doel is dat jij de regie over je leven weer terugkrijgt. Ik ga er van uit dat je gemotiveerd bent om buiten de gesprekken om actief met dingen aan de slag te gaan. Ik maak gebruik van wetenschappelijk bewezen technieken en oefeningen en mijn eigen kennis, intuitie en ervaring. Waar nodig wil ik jouw relaties en netwerk ruimte geven in onze gesprekken omdat zij een krachtige bron zijn van herstel. I also offer treatment in English and speak the language fluently"."

psycholoog Frank Odding in

Frank Odding

"Klachten, spanning en stress worden vrijwel altijd veroorzaakt door het negeren en wegdrukken van signalen van het lichaam. Het gevoel wordt onderdrukt, we zetten doen en denken op de voorgrond. Het vage besef dat je zelf wel een oplossing weet voor je eigen probleem, klopt. Deze oplossing is vaak onbewust aanwezig, waardoor je er zelf onvoldoende bij kunt. Ik beschik over de kennis en vaardigheden om samen met jou en/of jullie die oplossing boven tafel te krijgen. We brengen zaken terug naar hun essentie en daarom: intuïtieve therapie in eenvoud, speciaal voor sterkgevoelige, fijngevoelige, hooggevoelige mensen en voor hen die op zoek zijn naar verbinding met hun gevoel. Wat mij betreft: Caredate, zodat je het weer weet."

psychologen die online sessies doen
100% online behandeling

Kan je niemand in de
buurt vinden?
Kies voor 100% online

  • Thuis of waar je ook bent
  • Geen reistijd en reiskosten
  • Effectief én flexibel

Je herkent ze aan de oranje band met "100% online behandeling"

psycholoog Marischka Kramer in
100% online behandeling

Marischka Kramer

"Sterk zijn wil niet zeggen dat je alles zelf moet dragen. Het is juist heel krachtig om hulp te durven vragen."

psycholoog Martina Visscher in
100% online behandeling

Martina Visscher

"Welkom! Mijn naam is Martina Visscher. Als psycholoog bied ik hulp aan volwassenen bij allerhande problemen en psychische klachten. Mijn werkwijze is te beschrijven als gelijkwaardig, open, betrokken en praktisch. Wat ik in de behandeling belangrijk vind is dat je je gezien en gehoord voelt. Ik creëer een veilige ruimte waarin je je vrij kan voelen om te zeggen wat er in je opkomt. Beginnen met praten kan al helpend zijn. "

psycholoog Pepijn van der Hulle in
100% online behandeling

Pepijn van der Hulle

"Psychische klachten zijn meestal een normale reactie op een complexe situatie"

psycholoog Bregje Nijs in
100% online behandeling

Bregje Nijs

"Op zoek naar waar het stroomt; naar wat natuurlijk en kloppend voelt voor jou. "

psycholoog Saskia Smit in
100% online behandeling

Saskia Smit

"Verander moeten in mogen en ontmoet jezelf"

psycholoog Zeynep Karaca in
100% online behandeling

Zeynep Karaca

"Welkom bij jezelf!"

psycholoog Sevda Kaya in
100% online behandeling

Sevda Kaya

"‘You will either step forward into growth, or you will step backward into safety.' "

psycholoog Richard Plat in
100% online behandeling

Richard Plat

""Wees niet bang om opnieuw te beginnen. Deze keer begin je niet vanuit het niets maar vanuit je eerdere ervaring"."

Liever een psycholoog in de buurt?

Liever op bezoek bij een psycholoog bij je in de buurt?

vul je postcode in

Woon je in Amersfoort of bijvoorbeeld in Soest, Barneveld, Baarn of Nijkerk? Op deze pagina zie je psychologen in Amersfoort en in de buurt daarvan. Kies je psycholoog en vul je mail en telefoonnummer in. De psycholoog in Amersfoort neemt dan zo snel mogelijk contact met je op voor een korte kennismaking. Klikt het? Dan kan je meteen met je psycholoog in Amersfoort aan de slag!

Je keuze voor een psycholoog in Amersfoort

In de profielen van de psychologen in Amersfoort staat onder andere aangegeven met welke klachten ze je kunnen helpen. Aan de hand van je eerste, vrijblijvende kennismaking met de psycholoog in Amersfoort kan je beoordelen of hij of zij je goed verder kan helpen. Als je daar een goed gevoel over hebt, maak je verdere afspraken met de psycholoog in Amersfoort. Altijd wanneer en waar het jou uitkomt. De psycholoog in Amersfoort helpt je graag verder!