Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Amersfoort |  Babette van der Burg

Babette van der Burg

Kennis maken?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Babette van der Burg en ik help je graag verder. Na je aanmelding neem ik binnen 24 uur contact met je op om kennis te maken. Vervolgens maken we, als het ‘klikt’, een afspraak voor een intakegesprek.

Kennis maken met Babette?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Momenteel werk ik in een praktijk in de omgeving Utrecht/Amersfoort op de maandag, dinsdag en donderdag.


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden vergoed vanuit de basisverzekering. Hoeveel je vergoed krijgt hangt af van je polis. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief van de huisarts nodig.

Regel je het liever zelf, zonder verwijsbrief van de huisarts en zonder ‘in het systeem’ terecht te komen? Dan kan je de sessies ook zelf betalen. Programma’s voor burn-out en relatietherapie worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Het tarief voor een onvergoede sessie van 60 minuten is € 85,- . Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 110,-. Kijk voor meer informatie bij vergoeding en tarief.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik help je graag verder als je te maken hebt met angsten, burn-out of somberheidsklachten. Ik werk op dit moment ook in een holistische praktijk. Dit betekent dat we naar de mens als geheel kijken, dus fysiek, psychisch en emotioneel. In het verleden heb ik als psycholoog gewerkt bij een instelling waar ik met name ervaring heb opgedaan op het gebied van somberheid-, stress- en angstklachten met individuele gesprekken, groepstherapie en psychodiagnostiek. Ik ben ook in het bezit van de basisaantekening psychodiagnostiek. Naast Caredate geef ik ook workshops gericht op stressreductie, bewustwording, versterking van het zelfbeeld en mindfulness.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 2 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: minder dan 1 week