Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Amersfoort | Bregje Taalman

Bregje Taalman

Kennis maken met Bregje?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Je kunt in mijn praktijk voor positieve psychologie terecht voor individuele psychologische zorg, relatietherapie/begeleiding. Individuele begeleiding: Waarschijnlijk ben je op zoek naar begeleiding omdat je ergens in bent vast gelopen, bepaalde klachten ervaart, je er zelf in ieder geval even niet meer uitkomt. Ik ontmoet je graag om te luisteren naar je verhaal en met je mee te kijken en denken. Positieve psychologie kenmerkt voor mij de insteek dat er naast klachten, ook altijd krachten aanwezig zijn, waar je misschien soms wat minder contact mee hebt, of zicht op hebt. Bepaalde ‘problemen’ zijn meer op de voorgrond komen te staan. Insteek in het traject is altijd dat ik je graag zo snel mogelijk op de rit help om weer zelf verder te kunnen. Relatietherapie: In relatietherapie werk ik vooral met het EFT-model. Je kunt hier meer over lezen op de website van EFT www.eft.nl. Kortgezegd gaat het over (leren) praten over jullie emoties, behoeften en verlangens en hoe jullie soms samen gevangen kunnen raken in (negatieve) interactiepatronen waardoor je minder verbinding bent gaan ervaren. Ik werk met verschillende methodieken zoals acceptance commitment therapy (ACT), mindfulness, oplossingsgerichte en emotie-gerichte therapie (EFT).

Kennis maken met Bregje?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Je kunt momenteel bij mij terecht op dinsdag, woensdag en donderdag, van 08.30 - 18.00 uur. De woensdagavond werk ik tot 21.00 uur. Bij wijze van uitzondering plan ik soms ook op maandagen afspraken in. Mijn praktijk zit in het Yellowstones gebouw Nijverheidsweg-Noord 60A-14 3812 PM Amersfoort Telefonisch ben ik bereikbaar op nummer: 06-13542303


Vergoeding & tarieven

Wij hebben contracten met de belangrijkste zorgverzekeraars. Als je een geldige verwijsbrief hebt, word je behandeling volledig vergoed vanuit je basisverzekering. Alleen niet met Menzis en een aantal kleine verzekeraars. Bij hen krijg je de behandeling wel grotendeels vergoed.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 85,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 115,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Inmiddels heb ik ruim 15 jaar ervaring als psycholoog, mindfulnesstrainer en lifecoach in verschillende settingen. Ik bied trainingen en begeleiding aan individuen, groepen en stellen; met verschillende problematiek zoals depressie-, angst-, burnout- en stressklachten, chronische pijn- en vermoeidheidsklachten, relatieproblematiek en na (ingrijpende) levensgebeurtenissen. Zien hoe iemand weer meer rust gaat ervaren, meer gebruik kan gaan maken van zijn of haar veerkracht & kwaliteiten en de juiste toon weer kan vinden in zijn/ haar leven om zin-en betekenisgeving te ervaren geeft mij veel voldoening. Het afstemmen op de ander, ruimte bieden aan datgene wat er is vanuit een rustige, open en vriendelijke houding met daarbij een vleugje humor en lichtheid kenmerkt mij.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 1 week
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 1 week