Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Amsterdam | Agaath Blessinga

Agaath Blessinga

Kennis maken met Agaath?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Agaath Blessinga en ik help je graag verder. Wanneer je je telefoonnummer en e-mailadres achterlaat, streef ik erna om je binnen 24 uur te bellen. Mocht ik je niet kunnen bereiken, dan zal ik een voicemailbericht achterlaten en/of een e-mail sturen, om een afspraak te maken voor een gratis telefonische kennismaking, zodat ik een beter beeld krijg van je hulpvraag.

Kennis maken met Agaath?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Je bent van harte welkom in mijn praktijk op IJburg (Amsterdam). De praktijkruimte - IJburglaan 632F - is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het CS is het 15 minuten met tram 26, de tramhalte ligt op nog geen minuut lopen van de praktijk. Daarnaast is er mogelijkheid met de auto te komen (betaald parkeren van 09.00-19.00u). Wanneer het niet uitkomt om fysiek langs te komen voor een afspraak, zijn online sessies eveneens mogelijk.


Vergoeding & tarieven

Wij hebben contracten met de belangrijkste zorgverzekeraars. Als je een geldige verwijsbrief hebt, word je behandeling volledig vergoed vanuit je basisverzekering. Alleen niet met Menzis en een aantal kleine verzekeraars. Bij hen krijg je de behandeling wel grotendeels vergoed.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 95,- .


Mijn ervaring en specialisatie

Ik help je graag verder wanneer je last hebt van malende gedachten, relatieproblemen, angstklachten, stemmingsproblemen, overspannen/burn out bent of een ingrijpende gebeurtenis hebt meegemaakt. Als gevolg van je klachten heb je mogelijk moeite met slapen en/of haal je minder plezier uit de dingen die je eerder wel met plezier deed, of misschien lukken bepaalde activiteiten helemaal niet meer. Het kan ook zijn dat je je klachten geen duidelijke naam kunt geven, maar dat je toch niet lekker in je vel zit. In de intake staan we hier uitgebreid bij stil, om uit te zoeken waar je precies last van hebt, en hoe ik je daarbij het beste kan helpen. Ik maak gebruik van verschillende behandeltechnieken, zoals Cognitieve Gedragstherapie, Acceptance and Commitment Therapy, EMDR en Interpersoonlijke Psychotherapie.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: geen wachttijd
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd