Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Amsterdam | Marcel Levano

Marcel Levano

Kennis maken met Marcel?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Ik overleg graag met je of mijn benadering en expertise aansluiten bij jouw hulpvraag. Als je contact met me wilt opnemen, vul je je telefoonnummer en emailadres in. Ik stuur je dan binnen 24 uur een bericht terug met als doel snel tot een (gratis) belafspraak te komen.

Kennis maken met Marcel?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Therapie in je eigen, vertrouwde omgeving. Thuis of waar je ook bent. Ik heb veel ervaring met online therapie. Videobellen is veilig, comfortabel en effectief. Met, zoals uit onderzoek blijkt, dezelfde kwaliteit als therapie in de spreekkamer. Heb je liever 'real life' contact dan kan dat natuurlijk ook in mijn praktijkruimte in Amsterdam. Ook gesprekken voeren in de buitenlucht, bijvoorbeeld tijdens een wandeling is een mogelijkheid.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Caredate heeft in 2024 contracten met alle zorgverzekeraars, met uitzondering van Eno/Salland en Aevitae.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 90,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 125,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Oorspronkelijk ben ik afgestudeerd in de richting ' Hersenen en Gedrag' en 'Ontwikkelingspsychologie' aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna heb ik nog een tweede Master gehaald in de Klinische Psychologie aan dezelfde universiteit. Naast Caredate werkte ik tot voor kort een aantal dagen in een andere GGZ-instelling waar ik cliënten sprak met o.a. angst en stemmingsstoornissen, dwang, rouwverwerking, trauma en relatieproblemen.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 1 week
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 1 week