Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165

Psychologen in Arnhem en omgeving

Welkom bij onze psychologen in Arnhem. Kies je psycholoog in Arnhem en meld je aan.
Onze psycholoog neemt dan snel contact met je op voor een korte (telefonische) kennismaking. Klikt het? Dan kan je aan de slag. Vragen? Bel het team van Caredate: 085-065 3165 of mail info@caredate.nl

Kies zelf je psycholoog

Vergoeding vanuit de basisverzekering
Geen wachtlijsten dus snel aan de gang
Gesprekken bij je psycholoog of thuis, 100% online

psycholoog Esther van Dam in

Esther van Dam

"Ik help je graag een passend antwoord te vinden op jouw hulpvraag. Mijn werkwijze kenmerkt zich als afgestemd, betrokken, doortastend, enthousiast, empathisch en soms ook confronterend. Daarnaast is er ruimte voor zelfinzicht en persoonlijke groei. Deze elementen zijn in mijn optiek onlosmakelijk verbonden aan een goede mentale gezondheid. "

psycholoog Steven de Nie in

Steven de Nie

"Graag help ik je snel weer in balans te komen bij overmatige stress en angst. Zonder verwijzing en geen wachtlijst of vergoed met verwijsbrief. Stress en onrust transformeren naar Rust in je hoofd en hart! Ook online via beeldbellen. "

psycholoog Noor Giesen in

Noor Giesen

""Toegankelijk, open en eerlijk contact!" Ik vind het erg belangrijk dat jij weet dat je werkelijk alles met mij kan bespreken. Ik bied je een luisterend oor en ik ben oprecht geïnteresseerd in jouw verhaal. In het contact staan openheid, vertrouwen en gelijkwaardigheid centraal. Ik zie jouw klacht als een onderdeel van een groter geheel, waarbij psyche, lichaam en omgeving met elkaar verbonden zijn. Samen gaan we onderzoeken wat er speelt en wat jij nodig hebt om verder te kunnen."

psycholoog Ankie Arnold in

Ankie Arnold

"Alles begint met een keuze. Wil je een ander leven, maak dan andere keuzes! Soms is dat gemakkelijker gezegd dan gedaan. Ik kan je een duwtje in je rug geven. Wanneer het je om wat voor reden dan ook ontbreekt aan veerkracht kan ik je helpen inzicht te krijgen in je eigen situatie. Compassie, veiligheid en ontspanning zijn kernwaarden in mijn praktijk. "

psycholoog Ghislaine Regout in

Ghislaine Regout

"Wanneer je worstelt met depressie, angstklachten, verslaving of stress en behoefte hebt aan goede ondersteuning en een luisterend oor zonder oordeel, ben je bij mij aan het juiste adres. Tijdens de sessie staan jouw wensen centraal en zal ik je hierbij, door middel van een rustige, open en flexibele aanpak ondersteunen, zodat je zelfstandig verder kan. I also offer therapy in English, and speak the language fluently. "

psycholoog Marieke Gerkema in

Marieke Gerkema

"Samen met jou onderzoek ik wat je nodig hebt om verder te komen. Je vragen bekijk ik niet als een op zichzelf staande klacht, maar als een soms lastig, moment in je totale ontwikkeling. Jij hebt de nodige kennis en ervaring over jezelf en je eigen leven - ik over veranderingsprocessen: graag werk ik met je samen om de dingen waar je in vastloopt weer vlot te krijgen."

psycholoog Dieuwertje Mekking in
100% online behandeling

Dieuwertje Mekking

"Door je te ontdoen van al je moeten, ontmoet je jezelf."

psycholoog Pepijn van der Hulle in
100% online behandeling

Pepijn van der Hulle

"Psychische klachten zijn meestal een normale reactie op een complexe situatie"

psycholoog Irene Mirjam Draisma-Arslan in
100% online behandeling

Irene Mirjam Draisma-Arslan

""With PEACE TO POWER" In mijn sessie is er veel ruimte voor persoonlijke bewustwording. De focus ligt op jou als persoon en je sterke kanten. Ik leer je je autonomie en zelfvertrouwen vergroten, waardoor je langdurig baat hebt bij de behandelingen en bewuster en krachtiger in het leven zult staan. We gebruiken hierbij verschillende technieken zoals Cognitieve Gedragstherapie, Voice Dialogue, EMDR of Mindfulness & Yoga! "

psycholoog Sicco de Haan in
100% online behandeling

Sicco de Haan

"Geen mens is hetzelfde. Daarom zorg ik in mijn behandelingen voor maatwerk. Ik luister, voel mee en verdiep me in jouw probleem. Hierbij mix ik mijn psychologische kennis en vaardigheden met twee eetlepels levenservaring, een snufje relativering en daar waar het kan, met een dosis humor. Ik treed je met oprecht begrip tegemoet en onderzoek met jou hoe we samen jouw problemen het beste kunnen oplossen, want uiteindelijk ken jij jezelf nog het beste. "

psycholoog Esther van Dam in
100% online behandeling

Esther van Dam

"Ik help je graag een passend antwoord te vinden op jouw hulpvraag. Mijn werkwijze kenmerkt zich als afgestemd, betrokken, doortastend, enthousiast, empathisch en soms ook confronterend. Daarnaast is er ruimte voor zelfinzicht en persoonlijke groei. Deze elementen zijn in mijn optiek onlosmakelijk verbonden aan een goede mentale gezondheid. "

psycholoog Marloes Beaard in
100% online behandeling

Marloes Beaard

"* Hoe ziet jouw leven eruit, als onzekerheid geen rol meer speelt? * Wanneer je kampt met onzekerheid of een laag zelfbeeld kan dit veel invloed op je leven hebben. Ik kan samen met jou aan de slag gaan. Zodat je angstige gedachten en gevoelens je niet meer zo beperken. En je jouw leven kunt leven zoals jij het ├ęcht graag wilt. "

Liever een psycholoog in de buurt?

Liever op bezoek bij een psycholoog bij je in de buurt?

vul je postcode in

Woon je in Arnhem of bijvoorbeeld in Velp, Renkum of Duiven? Op deze pagina zie je psychologen in Arnhem en in de buurt daarvan. Kies je psycholoog en vul je mail en telefoonnummer in. De psycholoog in Arnhem neemt dan zo snel mogelijk contact met je op voor een korte kennismaking. Klikt het? Dan kan je meteen met je psycholoog in Arnhem aan de slag!

Je keuze voor een psycholoog in Arnhem

In de profielen van de psychologen in Arnhem staat onder andere aangegeven met welke klachten ze je kunnen helpen. Aan de hand van je eerste, vrijblijvende kennismaking met de psycholoog in Arnhem kan je beoordelen of hij of zij je goed verder kan helpen. Als je daar een goed gevoel over hebt, maak je verdere afspraken met de psycholoog in Arnhem. Altijd wanneer en waar het jou uitkomt. De psycholoog in Arnhem helpt je graag verder!