Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165

Psychologen in Bussum en omgeving

Welkom bij onze psychologen in Bussum. Kies je psycholoog in Bussum en meld je aan.
Onze psycholoog neemt dan snel contact met je op voor een korte (telefonische) kennismaking. Klikt het? Dan kan je aan de slag. Vragen? Bel het team van Caredate: 085-065 3165 of mail info@caredate.nl

Kies zelf je psycholoog

Vergoeding vanuit de basisverzekering
Geen wachtlijsten dus snel aan de gang
Gesprekken bij je psycholoog of thuis, 100% online

psycholoog Rogier Harteveld in

Rogier Harteveld

"“I am a lover of what is, not because I'm a spiritual person, but because it hurts when I argue with reality.” Byron Katie"

psychologen die online sessies doen
100% online behandeling

Kan je niemand in de
buurt vinden?
Kies voor 100% online

  • Thuis of waar je ook bent
  • Geen reistijd en reiskosten
  • Effectief én flexibel

Je herkent ze aan de oranje band met "100% online behandeling"

psycholoog Kübra Doğan-Daş in
100% online behandeling

Kübra Doğan-Daş

"Laten we je pad samen meer bewandelbaar maken, zodat er uiteindelijk weer ruimte is om te genieten van al het moois. Het blijft jóuw pad maar we kunnen de reis tijdelijk delen. "

psycholoog Proshat Alavi in
100% online behandeling

Proshat Alavi

"Soms voelt het zwaar om alles alleen te dragen. Samen zorgen we ervoor dat jij je krachtiger voelt en weer vol energie in het leven staat. Tijdens de sessies ervaar je een liefdevolle en veilige ruimte waar al jouw gedachten en emoties welkom zijn. Ik kijk verder dan alleen een diagnose en standaard protocollen, en zorg dat we jouw klachten kunnen behandelen op een manier die bij jou past. (English sessions possible)"

psycholoog Ceyda Keskindemir in
100% online behandeling

Ceyda Keskindemir

""Graag help ik je bij je innerlijke reis. De innerlijke reis kan soms tegenstrijdigheden bevatten, complex zijn en vaak is het een hobbelige weg. Bepaalde gebeurtenissen hetzij in het hier en nu of in je jeugd kunnen zodanig opspelen dat je uit balans raakt. Wanneer je dusdanig uit balans bent dat het je dagelijkse leven beïnvloedt en het je belemmert, is het goed om dat niet te negeren maar gehoor aan te geven. Graag kijk ik mee hoe je terug in balans kunt komen. Soms betekent dit oncomfortabele gesprekken aangaan, patronen doorbreken, je angst onder ogen zien en/of bepaalde gevoelens toelaten en verwerken." "

psycholoog Zohra Tairie-Hamid in
100% online behandeling

Zohra Tairie-Hamid

"‘If you change nothing, nothing will change’"

psycholoog Helma Keijzers in
100% online behandeling

Helma Keijzers

"Wil je onder andere in het weekend ONLINE behandelsessies om je psychische klachten aan te pakken? Dat kan! Graag onderzoek ik samen met jou of ik de kennis en kunde in huis heb die jou momenteel kan helpen om je leven weer in de juiste richting te sturen."

psycholoog Shirin Zaidi in
100% online behandeling

Shirin Zaidi

"Waar een wil is, is een weg. Ik loop met je mee. Ga jij de uitdaging aan?"

psycholoog Iza Leeuwin in
100% online behandeling

Iza Leeuwin

""Every bad feeling is potential energy toward a more right way of being if you give it space to move toward its rightness." "

psycholoog Linda Rettenwander in
100% online behandeling

Linda Rettenwander

"“The body remembers what the mind forgets.” ― Jacob Levy Moreno"

psycholoog Judit Koltai in
100% online behandeling

Judit Koltai

"Een behandeling aangaan bij een psycholoog is spannend. Spannend, want het betekent dat je de confrontatie aangaat met jezelf, stilstaat bij je pijnpunten en dat je meer inzichten krijgt in je gedrag. Het vraagt moed om dit te doen! Ik zie het als mijn taak jou te begeleiden naar herstel en de pijnpunten om te zetten in positieve energie. "

psycholoog Elvan Dogrul in
100% online behandeling

Elvan Dogrul

"Kom je er zelf niet meer uit? Heb je hulp nodig? Ik help je graag zodat jij weer tot rust kan komen. The consults can take place in English as well. Seanslarımız Türkçe de gerçekleştirilebilir."

Liever een psycholoog in de buurt?

Liever op bezoek bij een psycholoog bij je in de buurt?

vul je postcode in

Woon je in Bussum? Op deze pagina zie je psychologen in Bussum en in de buurt daarvan. Kies je psycholoog en vul je mail en telefoonnummer in. De psycholoog in Bussum neemt dan zo snel mogelijk contact met je op voor een korte kennismaking. Klikt het? Dan kan je meteen met je psycholoog in Bussum aan de slag!