Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165

Psychologen in Delft en omgeving

Welkom bij onze psychologen in Delft. Kies je psycholoog in Delft en meld je aan.
Onze psycholoog neemt dan snel contact met je op voor een korte (telefonische) kennismaking. Klikt het? Dan kan je aan de slag. Vragen? Bel het team van Caredate: 085-065 3165 of mail info@caredate.nl

Kies zelf je psycholoog

Vergoeding vanuit de basisverzekering
Geen wachtlijsten dus snel aan de gang
Gesprekken bij je psycholoog of thuis, 100% online

psycholoog Daisy Helmig in

Daisy Helmig

"Wanneer je je realiseert dat elke stressvolle gebeurtenis in je leven een cadeau is, wat je wijst op jouw eigen vrijheid, wordt het leven heel vriendelijk. - Byron Katie"

psycholoog Irene Mirjam Draisma-Arslan in

Irene Mirjam Draisma-Arslan

"With PEACE TO POWER - In mijn sessie is er veel ruimte voor persoonlijke bewustwording. De focus ligt op jou als persoon en je sterke kanten. Ik leer je je autonomie en zelfvertrouwen vergroten, waardoor je langdurig baat hebt bij de behandelingen en bewuster en krachtiger in het leven zult staan. We gebruiken hierbij verschillende technieken zoals Cognitieve Gedragstherapie, Voice Dialogue, EMDR of Mindfulness & Yoga! "

psychologen die online sessies doen
100% online behandeling

Of kies voor een psycholoog 100% online

Veilig, makkelijk en comfortabel in gesprek met je psycholoog via een videoverbinding. Altijd dichtbij, thuis, in je vertrouwde omgeving, of waar je ook bent. Dat scheelt je reistijd en -kosten. Onze 100% online psychologen hebben veel ervaring met deze moderne manier van samenwerken. En ze merken ook dat steeds meer mensen er gebruik van maken!

Liever een psycholoog in de buurt?

Liever op bezoek bij een psycholoog bij je in de buurt?

vul je postcode in

Woon je in Delft of bijvoorbeeld in Rijswijk, Pijnacker of Ypenburg? Op deze pagina zie je psychologen in Delft en in de buurt daarvan. Kies je psycholoog en vul je mail en telefoonnummer in. De psycholoog in Delft neemt dan zo snel mogelijk contact met je op voor een korte kennismaking. Klikt het? Dan kan je meteen met je psycholoog in Delft aan de slag!

Je keuze voor een psycholoog in Delft

In de profielen van de psychologen in Delft staat onder andere aangegeven met welke klachten ze je kunnen helpen. Aan de hand van je eerste, vrijblijvende kennismaking met de psycholoog in Delft kan je beoordelen of hij of zij je goed verder kan helpen. Als je daar een goed gevoel over hebt, maak je verdere afspraken met de psycholoog in Delft. Altijd wanneer en waar het jou uitkomt. De psycholoog in Delft helpt je graag verder!