Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Den Haag | Figen Abdi

Figen Abdi

Kennis maken met Figen?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Hartelijk welkom! Mijn naam is Figen Abdi. Met veel passie ben ik enkele jaren werkzaam als psycholoog. Bij mij kun je terecht met diverse psychisch problemen o.a. stress-, trauma-, stemmings- en angstklachten, laag zelfbeeld, moeite met autonomie of bij gevoel van vastlopen.
In het eerste gesprek zal ik benieuwd zijn naar wie je bent en waar je last van hebt. Wanneer ik een goed beeld van je heb, bespreken we wat ik met mijn ervaring en specialisme voor jou zou kunnen betekenen. Wanneer we beslissen samen verder te gaan, is het belangrijk dat we vanuit een veilige ruimte en op basis van vertrouwen en openheid samenwerken. In de behandeling kunnen we ons richten op het verhelpen van jouw klachten of we kunnen ‘inzichtgevend’ te werk gaan. Dit betekent dat we de diepte induiken met als doel om te kijken hoe jouw klachten zich hebben kunnen ontwikkelen en daar vervolgens verandering in aanbrengen. Mijn benadering is afgestemd op jouw hulpvraag en wat jij nodig hebt.

Kennis maken met Figen?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Behandelingen kunnen plaatsvinden op mijn praktijk in Delft of online. Mocht je online behandeling willen dan is dat ook altijd mogelijk. Samen kunnen we kijken wat het meest passend is voor jou. Ik ben vrij flexibel met dagen en tijden. In onderling overleg is behandeling mogelijk in de avonduren en in het weekend.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Wanneer de basisverzekering je rekening niet volledig vergoedt, dan neemt Caredate de extra bijdrage voor haar rekening. Dus je krijgt je behandeling altijd volledig vergoed.
Misschien krijg je van je verzekeraar andere informatie, neem dan even contact met ons op, dan leggen we het uit.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 95,- .


Mijn ervaring en specialisatie

Ik heb klinische, medische en gezondheidspsychologie gestudeerd aan Universiteit Leiden. Na mijn afstuderen heb ik jaren gewerkt binnen de specialistische geestelijke gezondheidszorg waar ik cliënten heb behandeld met diverse psychische problemen waaronder trauma, depressie, angst, persoonlijkheidsproblematiek. Door het volgen van post- academische cursussen, trainingen en supervisies heb ik me als psycholoog en behandelaar verder kunnen ontwikkelen. Mijn benadering is eclectisch en geïntegreerd. Dit betekent dat ik gebruikmaak van verschillende behandelvormen, methoden en technieken om tot de gewenste verandering te komen. Ik maak gebruik van cognitieve gedragstherapie (CGT), EMDR, schematherapie, mindfulness, clientgerichte experientiele psychotherapie, emotion focused therapy (EFT-voor individuen), mentaliseren, steunende en structurerende gesprekken en coachende gesprekken.

In mijn behandelingen sta jij als persoon altijd centraal.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 1 week
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 2 weken