Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Den Haag | Figen Abdi

Figen Abdi

Kennis maken met Figen?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Hartelijk welkom! Mijn naam is Figen Abdi. Met veel passie ben ik enkele jaren werkzaam als psycholoog. Bij mij kun je terecht met uiteenlopende psychisch problemen.
In het eerste gesprek zal ik benieuwd zijn naar wie je bent en waar je last van hebt. Wanneer ik een goed beeld van je heb, bespreken we wat ik met mijn ervaring en specialisme voor jou zou kunnen betekenen. Wanneer we beslissen samen verder te gaan, is het belangrijk dat we vanuit een veilige ruimte en op basis van vertrouwen en transparantie samenwerken. In de behandeling kunnen we ons richten op het verhelpen van jouw klachten of we kunnen verdiepend - inzichtgevend te werk gaan. Dit betekent dat we de diepte induiken met als doel om te kijken hoe jouw psychische klachten zich hebben kunnen ontwikkelen en daar vervolgens verandering in aanbrengen. Mijn benadering is afgestemd op jou als persoon en wat nodig is.

Kennis maken met Figen?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Behandelingen kunnen plaatsvinden op mijn praktijk in Delft of online. In onderling overleg is behandeling mogelijk in de avonden. Samen kunnen we kijken wat het meest passend is.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Wanneer de basisverzekering je rekening niet volledig vergoedt, dan neemt Caredate de extra bijdrage voor haar rekening. Dus je krijgt je behandeling altijd volledig vergoed.
Misschien krijg je van je verzekeraar andere informatie, neem dan even contact met ons op, dan leggen we het uit.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 100,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 145,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik heb klinische, medische en gezondheidspsychologie gestudeerd aan Universiteit Leiden. Ik ben gaan werken binnen de specialistische ggz en heb ervaring met (vroegkinderlijke) trauma, persoonlijkheidsstoornissen, depressieve stoornissen en angststoornissen. Door het volgen van post- academische cursussen, trainingen en supervisies heb ik me als psycholoog en behandelaar verder kunnen ontwikkelen. Mijn werkwijze is eclectisch en geïntegreerd. Dit betekent dat ik verschillende behandelvormen/-methoden combineer om tot de gewenste verandering te komen. Je kan denken aan Interpersoonlijke psychotherapie, Cognitieve gedragstherapie (CGT), EMDR, Schematherapie, Mindfulness, Persoonsgerichte (experientiele) psychotherapie, Emotion focused therapy (EFT-voor individuen) en coachende gesprekken.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 4 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd