Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Den Haag |  Nicky Bosman

Nicky Bosman

Kennis maken?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Nicky Bosman en ik help je graag verder. Zodra jouw aanmelding bij mij binnenkomt stuur ik je een mailtje om een korte telefonische kennismaking te plannen, zodat je kunt aangeven wat een handig moment is. Als het klikt spreken we af, daarvoor zijn een aantal mogelijkheden. Ik werk in de Noordelijke provincies en in de omgeving van Delft, Den Haag en Rotterdam.

Kennis maken met Nicky?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

We kunnen afspreken in een spreekruimte (in Delft). Ik ben doordeweeks overdag en ’s avonds beschikbaar.


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden vergoed vanuit de basisverzekering. Hoeveel je vergoed krijgt hangt af van je polis. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief van de huisarts nodig.

Regel je het liever zelf, zonder verwijsbrief van de huisarts en zonder ‘in het systeem’ terecht te komen? Dan kan je de sessies ook zelf betalen. Programma’s voor burn-out en relatietherapie worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Het tarief voor een onvergoede sessie van 60 minuten is € 85,- . Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 150,-. Kijk voor meer informatie bij vergoeding en tarief.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik help je graag verder als je te maken hebt met burn-out of somberheidsklachten. Ik heb mij gespecialiseerd in presteren, dit op het gebied van sport, werk of iets anders. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in revalidatie, terug het leven in na een ongeluk, blessure of ziekte, of je leven opnieuw indelen op chronische pijn of ziekte. Ik heb anderhalf jaar gewerkt met mensen met chronische pijn, in het leren accepteren van hun nieuwe situatie en een waardevol leven opbouwen met nieuw gestelde doelen. Daarnaast werk ik sinds twee jaar met sporters en presteerders gericht op prestatieverbetering en pleziervergroting. Hierin besteed ik extra aandacht aan een gebalanceerd en bewust leven, waar kies je voor en wat is er nog meer belangrijk. Na mijn studie Psychologie (Rijksuniversiteit Groningen) heb ik de studie Specialisatie Sport en Prestatiepsychologie (VU, POPS) gevolgd.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 2 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 2 weken