Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165

Psychologen in Dongen en omgeving

Welkom bij onze psychologen in Dongen. Kies je psycholoog in Dongen en meld je aan.
Onze psycholoog neemt dan snel contact met je op voor een korte (telefonische) kennismaking. Klikt het? Dan kan je aan de slag. Vragen? Bel het team van Caredate: 085-065 3165 of mail info@caredate.nl

Kies zelf je psycholoog

Vergoeding vanuit de basisverzekering
Geen wachtlijsten dus snel aan de gang
Gesprekken bij je psycholoog of thuis, 100% online

psychologen die online sessies doen
100% online behandeling

Kan je niemand in de
buurt vinden?
Kies voor 100% online

  • Thuis of waar je ook bent
  • Geen reistijd en reiskosten
  • Effectief én flexibel

Je herkent ze aan de oranje band met "100% online behandeling"

psycholoog Wissam Benhmira in
100% online behandeling

Wissam Benhmira

"Iedereen loopt soms vast in het leven dat zwaar en lastig kan zijn. Ik help je graag verder en geloof in het spreekwoord: ' na regen komt zonneschijn' . Soms heb je hulp nodig om de donkere wolken aan de kant te zetten om de zonneschijn door te laten komen. Ik geloof in de veerkracht van ieder mens en steun je om zaken vanuit een andere visie te bekijken, zodat je vanuit je eigen waardes en behoeftes kan handelen en kan leven in plaats van geleefd te worden. Het doel is uiteindelijk om je eigen regie terug te krijgen."

psycholoog Pepijn van der Hulle in
100% online behandeling

Pepijn van der Hulle

"Psychische klachten zijn meestal een normale reactie op een complexe situatie"

psycholoog Babette van der Burg in
100% online behandeling

Babette van der Burg

"Ik ondersteun je om je krachtiger, gelukkiger en zelfverzekerder te voelen. Ik sta nergens van te kijken, dit kan helpen om je snel op je gemak te voelen. Je voelt je gesteund en geholpen en dat is precies wat je nu, in deze periode, nodig hebt. Samen gaan we dit traject aan. Als je op mijn profiel klikt kun je wat meer lezen over mijn werkwijze. Warme groet, Babette"

psycholoog Richard Plat in
100% online behandeling

Richard Plat

""Wees niet bang om opnieuw te beginnen. Deze keer begin je niet vanuit het niets maar vanuit je eerdere ervaring"."

psycholoog Job Schipper in
100% online behandeling

Job Schipper

"Iedere situatie is uniek. Daarom zorg ik ervoor dat de behandeling aansluit op jouw persoonlijke situatie. Samen met jou onderzoek ik waar jij op dit moment tegenaan loopt. Vanuit daar zal ik mijn kennis en ervaring inzetten om dit met jou op te lossen. Weet hierbij dat je niet hoeft te twijfelen of jij met jouw hulpvraag op de juiste plek bent. Voel je welkom!"

psycholoog Ayeh Dokht in
100% online behandeling

Ayeh Dokht

" Een psycholoog die je met passie verder helpt"

psycholoog Dieuwertje Mekking in
100% online behandeling

Dieuwertje Mekking

"Door je te ontdoen van al je moeten, ontmoet je jezelf."

psycholoog Arjaan Hijmans van den Bergh in
100% online behandeling

Arjaan Hijmans van den Bergh

"Wees wat milder naar jezelf"

psycholoog Rosa Schoen in
100% online behandeling

Rosa Schoen

"Of je nu een duidelijke vraag hebt of niet, ik help je om deze te vertalen naar een concrete aanpak. Samen werken we aan oplossingen voor de korte én de lange termijn."

psycholoog Petra van Doorn in
100% online behandeling

Petra van Doorn

"Als je vastloopt of je weet het niet meer, kunnen gesprekken je helpen. Het maakt niet uit of je last hebt van angst, depressieve klachten hebt of andere klachten. Jij staat centraal en ik help je graag op weg: van een klachtgericht naar een krachtgericht leven. Je hoeft het niet alleen te doen, ik help je graag. Samen gaan we op zoek naar wat je helpt en wat bij je past."

psycholoog Saskia Kruter in
100% online behandeling

Saskia Kruter

"Verandering begint bij inzicht en bewustwording van je patronen. Samen met jou gaan we op zoek naar welke keuzes voor jou de juiste zijn, zodat je zelf weer de regie over je leven in handen kunt nemen. "

Liever een psycholoog in de buurt?

Liever op bezoek bij een psycholoog bij je in de buurt?

vul je postcode in

Woon je in Dongen of bijvoorbeeld in Oosterhout, Kaatsheuvel of Gilze Rijen? Op deze pagina zie je psychologen in Dongen en in de buurt daarvan. Kies je psycholoog en vul je mail en telefoonnummer in. De psycholoog in Dongen neemt dan zo snel mogelijk contact met je op voor een korte kennismaking. Klikt het? Dan kan je meteen met je psycholoog in Dongen aan de slag!

Je keuze voor een psycholoog in Dongen

In de profielen van de psychologen in Dongen staat onder andere aangegeven met welke klachten ze je kunnen helpen. Aan de hand van je eerste, vrijblijvende kennismaking met de psycholoog in Dongen kan je beoordelen of hij of zij je goed verder kan helpen. Als je daar een goed gevoel over hebt, maak je verdere afspraken met de psycholoog in Dongen. Altijd wanneer en waar het jou uitkomt. De psycholoog in Dongen helpt je graag verder!