Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165

Psychologen in Dordrecht en omgeving

Maak kennis met een psycholoog in Dordrecht. Vergoeding vanuit de basisverzekering is in veel gevallen mogelijk.
Kies hieronder je psycholoog in Dordrecht en meld je vrijblijvend aan. De psycholoog neemt dan zo snel mogelijk contact met je op voor een korte (telefonische) kennismaking. Klikt het? Dan kan je meteen aan de slag!
Heb je vragen of twijfels? Bel gerust het team van Caredate: 085-065 3165

Waarom Caredate:

Kies zelf je psycholoog
Geen wachtlijsten dus snel aan de gang
Ook 's avonds en in het weekend

psycholoog Marly Sinke in

Marly Sinke

"Welkom! Ik wil je graag begeleiden om zelf de regie over je leven terug te krijgen en beter te leren omgaan me de tegenslagen die het leven soms biedt. Oftewel: 'Difficult roads often lead to beautiful destinations'"

psycholoog Cristina Vellinga in

Cristina Vellinga

"Ik sta positief in het leven en denk in mogelijkheden. Deze 'filosofie' probeer ik toe te passen ook in de relatie met mijn klanten. Hierbij stel ik me vooral coachend toe, en laat de klanten hun eigen groeirichting bepalen, uiteraard vanuit de vangnet van mijn deskundigheid. Ik ben meertalig en intercultureel georiƫnteerd. "

psycholoog Jan de Haaij in

Jan de Haaij

"Angsten, stressklachten, depressie, ADHD en autisme: met mijn brede ervaring help ik je graag verder. Ik doe dat op een manier waardoor je vergeet dat je bij een psycholoog bent."

Woon je in Dordrecht of bijvoorbeeld in Sliedrecht, Zwijndrecht of Gorinchem? Op deze pagina zie je psychologen in Dordrecht en in de buurt daarvan. Kies je psycholoog en vul je mail en telefoonnummer in. De psycholoog in Dordrecht neemt dan zo snel mogelijk contact met je op voor een korte kennismaking. Klikt het? Dan kan je meteen met je psycholoog in Dordrecht aan de slag!

Je keuze voor een psycholoog in Dordrecht

In de profielen van de psychologen in Dordrecht staat onder andere aangegeven met welke klachten ze je kunnen helpen. Aan de hand van je eerste, vrijblijvende kennismaking met de psycholoog in Dordrecht kan je beoordelen of hij of zij je goed verder kan helpen. Als je daar een goed gevoel over hebt, maak je verdere afspraken met de psycholoog in Dordrecht. Altijd wanneer en waar het jou uitkomt. De psycholoog in Dordrecht helpt je graag verder!