Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Dordrecht |  Marly Sinke

Marly Sinke

Kennis maken?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Ik wil je graag begeleiden om zelf de regie over je leven terug te krijgen en beter te leren omgaan me de tegenslagen die het leven soms biedt. Oftewel: 'Difficult roads often lead to beautiful destinations' Mijn naam is Marly Sinke. Ik ben opgegroeid in Brabant en rond mijn 20e verhuisd naar het mooie Gorinchem. Cliënten geven vaak terug dat ik zonder oordeel kan luisteren, empathisch ben, positief en transparant. Ik vind het heel belangrijk dat jij je veilig voelt, wederzijds respect is hierin een belangrijk uitgangspunt. Werken met mensen en tegenslagen ombuigen naar lessen waar je als mens van kan groeien vind ik het allermooiste. Daarbij vind ik het belangrijk dat we kijken naar wat jouw behoeftes zijn in de behandeling, want iedere persoon is uniek en mooi op zijn of haar manier!

Kennis maken met Marly?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Donderdag en vrijdag en op doordeweekse avonden (behalve donderdagavond)in Gorinchem


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden vergoed vanuit de basisverzekering. Hoeveel je vergoed krijgt hangt af van je polis. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief van de huisarts nodig.

Regel je het liever zelf, zonder verwijsbrief van de huisarts en zonder ‘in het systeem’ terecht te komen? Dan kan je de sessies ook zelf betalen. Programma’s voor burn-out en relatietherapie worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Het tarief voor een onvergoede sessie van 60 minuten is € 95,- . Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 100,-. Kijk voor meer informatie bij vergoeding en tarief.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik heb mijn master in de Klinische Psychologie aan de universiteit van Tilburg behaald en heb daaropvolgend enkele jaren bij een vrijgevestigde psychologenpraktijk gewerkt als psycholoog en praktijkmanager. De afgelopen jaren heb ik verschillende bijscholingen binnen de Psychologie gevolgd: Cognitieve Gedragstherapie, Narcisme-opleiding en rTMS bij depressie. Mijn omgeving omschrijft mij als warm, iemand die sterk in haar schoenen staat, authentiek en eerlijk. Ik heb ervaring binnen de BGGZ & SGGZ met zowel volwassenen als jeugdigen. Specialisaties: cognitieve gedragstherapie, depressie, sociale angst & paniek.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: minder dan 1 week
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: minder dan 1 week