Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Enschede | Esther Boonk

Esther Boonk

Kennis maken met Esther?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Esther Boonk en ik help je graag verder. Wanneer je je telefoonnummer en mailadres hebt ingevuld, neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op. Tijdens werkdagen zal dit zoveel mogelijk binnen 24 uur zijn. We zullen dan een afspraak maken voor een intake om de zaken waar jij tegenaan loopt samen in kaart te brengen.

Kennis maken met Esther?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

De afspraken vinden plaats in de praktijkruimte aan de Potsweg 15b te Enschede. Er zijn voldoende mogelijkheden voor gratis parkeren langs de straat en in de omliggende wijken. Er hangt een grote vlag langs de weg van 'Ruimte voor Balans'. Daar is de ingang te vinden. Ook is het goed mogelijk om de behandeling online te volgen.


Vergoeding & tarieven

Wij hebben contracten met de belangrijkste zorgverzekeraars. Als je een geldige verwijsbrief hebt, word je behandeling volledig vergoed vanuit je basisverzekering. Alleen niet met Menzis en een aantal kleine verzekeraars. Bij hen krijg je de behandeling wel grotendeels vergoed.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 95,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 115,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Na een aantal jaren in het onderwijs te hebben gewerkt, ben ik in 2012 afgestudeerd als Psycholoog (Universiteit Twente; Geestelijke Gezondheidsbevordering). Daarna werkte ik binnen een grote GGZ instelling in de regio en heb ervaring op gedaan in de behandeling van diverse soorten problematiek. Ik heb gewerkt voor zowel de kliniek, als de deeltijd en ambulant. Door de jaren heen heb ik mij verder geschoold. Onder andere in de Cognitieve Gedragstherapie, Schematherapie en EMDR. Daarnaast heb ik onder andere ervaring met Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Mindfulness en kortdurende behandelvormen. Sinds 2013 werk ik in mijn eigen praktijk. Ik heb ervaring met de behandeling van diverse soorten problematiek, waaronder: angst, depressie / stemmingsproblematiek, onzekerheid, negatief zelfbeeld, trauma, dwangklachten, eetstoornissen, ADHD, autisme, (lichte tot milde) persoonlijkheidsproblematiek, faalangst, hechtingsproblematiek, levensfaseproblematiek rouw en werkgerelateerde problematiek. In de behandelingen richt ik mij vooral op jou als persoon. Ik probeer me goed te verdiepen in wie jij bent, hoe je je hebt ontwikkeld tot de persoon die je nu bent en waar jij tegenaan loopt. Samen stellen we dan de doelen op en spreken we af met welke methodiek we zullen gaan werken.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: meer dan 4 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd