Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Enschede | Esther Boonk

Esther Boonk

Kennis maken met Esther?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Esther Boonk en ik help je graag verder. Wanneer je je gegevens achter laat, neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

Kennis maken met Esther?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Let op: Momenteel is er binnen de praktijk alleen plek voor online behandelingen.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Caredate heeft in 2024 contracten met alle zorgverzekeraars, met uitzondering van Eno/Salland en Aevitae.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 100,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 115,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Na een aantal jaren in het onderwijs te hebben gewerkt, ben ik in 2012 afgestudeerd als psycholoog. Sindsdien werk ik naast de werkzaamheden binnen de praktijk ook binnen de GGZ en Verslavingszorg. Ik heb veel behandelervaring op gedaan en houd mijn kennis up-to-date middels scholing. Zo werk ik met bijvoorbeeld: Cognitieve Gedragstherapie, Schematherapie en EMDR. Tevens heb ik ervaring met Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Mindfulness en lichaamsgerichte behandelvormen. Ik heb ervaring met de behandeling van klachten zoals: angst, depressie / stemmingsproblematiek, onzekerheid, negatief zelfbeeld, trauma, dwangklachten, eetstoornissen, ADHD, (lichte tot milde) persoonlijkheidsproblematiek, faalangst, hechtingsproblematiek, levensfaseproblematiek, rouw en werkgerelateerde problematiek. In de behandelingen richt ik mij vooral op jou als persoon. Ik probeer me goed te verdiepen in wie jij bent, hoe je je hebt ontwikkeld tot de persoon die je nu bent en waar jij tegenaan loopt. Samen stellen we dan de doelen op en maken we afspraken over de behandeling.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 2 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd