Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Enschede | Teodora Oproiu

Teodora Oproiu

Kennis maken met Teodora?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Teodora Oproiu, een vrijgevestigd psycholoog werkzaam in Enschede. Sinds 2020 werk ik ook voor mijzelf, vanuit mijn passie voor mensen. Mijn passie is om het beste in mensen naar boven te halen. Ik wil mensen op moeilijke momenten weer op stap helpen en vertrouwen geven in hun toekomst. In mijn beroep is belangrijkst om een persoon betrouwbaar te zijn. Ik ben met gerust hart als iemand vanuit een heel diep dal weer blij in het leven staat. Mijn aanpak is rustig, vriendelijk, toegankelijk en open. Daarnaast werk ik duidelijk en ben ik betrokken bij mijn cliënten. We beginnen met een kennismaking waarin je kunt aangeven bij welke vragen of problemen je hulp zoekt. Vervolgens gaan we samen kijken welke doelen je wilt bereiken. Die vormen vervolgens de leidraad van onze vervolggesprekken.

Kennis maken met Teodora?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Gesprekken vinden plaats ook op mijn praktijk. Werktijden: Maandag 08:00 - 17:00 Dinsdag 12:00 - 18:00 Woensdag 08:00 - 17:00


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Caredate heeft in 2024 contracten met alle zorgverzekeraars, met uitzondering van Eno/Salland en Aevitae.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 110,- .


Mijn ervaring en specialisatie

Ik werk ook in de reguliere GGZ en na het starten van mijn praktijk in 2020, heb ik me verdiept in verschillende behandelmethodes zoals EMDR/ ACT/ CGT/ COMET/Hypnotherapie.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: geen wachttijd
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd