Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Enschede | Wytske Groote

Wytske Groote

Kennis maken met Wytske?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Wytske Groote. Ik ben een ervaren psycholoog, met een passie om mensen te begeleiden in hun ontwikkeling. Ik help je ontdekken dat je elk moment de mogelijkheid hebt om een andere weg in te slaan en nieuwe stappen te zetten. Neem gerust contact met mij op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik reageer op werkdagen meestal binnen 24 uur. In het kennismakingsgesprek kan jij mij vertellen wat je bezig houdt en onderzoeken wij of mijn begeleiding aansluit bij wat jij nodig hebt.

Kennis maken met Wytske?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Ik ben beschikbaar op maandag, dinsdag en woensdag tussen 9.00 uur en 14.30 uur. Graag ontvang ik je in mijn praktijkruimte in Delden, dat centraal in Twente ligt, maar ook vanuit De Achterhoek makkelijk te bereiken is. Op korte afstanden liggen de steden Almelo, Hengelo en Enschede. Delden is goed bereikbaar met openbaar vervoer (trein en bus) of via de snelwegen A1 of A35. Online behandelingen zijn echter ook mogelijk.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Wanneer de basisverzekering je rekening niet volledig vergoedt, dan neemt Caredate de extra bijdrage voor haar rekening. Dus je krijgt je behandeling altijd volledig vergoed.
Misschien krijg je van je verzekeraar andere informatie, neem dan even contact met ons op, dan leggen we het uit.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 100,- .


Mijn ervaring en specialisatie

Misschien worstel je al een tijdje met een probleem of lukt het niet om tot een bepaalde verandering te komen. Je kunt je daardoor machteloos gaan voelen, moe en somber. Vanuit mijn deskundigheid en brede ervaring help ik je graag verder. Als GZ-psycholoog en psychotherapeut heb ik jarenlang mensen begeleid met heel diverse vragen en klachten, zoals somberheid, eetstoornissen, trauma’s en een laag zelfbeeld. Omdat ik mij verder wilde verdiepen in een manier om mensen een fundamenteel ander perspectief op hun problemen te bieden, volgde ik een opleiding tot Integraal Coach en startte ik een eigen praktijk als coach en psycholoog. Vanuit die rol kun je bij mij ook terecht met vragen rondom thema’s die een grote invloed kunnen hebben op je leven, zoals eenzaamheid, zingeving, hoog gevoeligheid of ongewenste kinderloosheid. Behalve deze werkervaring en opleidingen heeft het leven zelf, net zoals bij vele anderen, mij situaties en periodes laten ervaren met diepe dalen. Ze voeden mede mijn passie om als psycholoog hulp te bieden. Iedere keer kan ik weer geraakt worden door zowel de worsteling als de enorme innerlijke kracht die tevoorschijn komt bij mensen. Ik werk dan ook met plezier en een grote betrokkenheid. In de praktijk van het werk zie ik steeds weer dat – vanuit ogenschijnlijk onoplosbare problemen - een kans ontstaat om te veranderen. Als we samen echt tot de kern van de zaak komen – en daar help ik je bij – ervaar je dat je dingen daadwerkelijk anders kunt gaan doen. Je zult meer rust en evenwicht ervaren in situaties die spanning bij je oproepen. Vaak komen ook nieuwe kwaliteiten aan het licht en hervind je energie om te bereiken wat je echt wilt. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten. We beginnen met een kennismaking waarin je kunt aangeven bij welke vragen of problemen je hulp zoekt. Vervolgens gaan we samen kijken welke doelen je wilt bereiken. Die vormen vervolgens de leidraad van onze vervolggesprekken.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: meer dan 4 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: meer dan 4 weken