Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Groningen | Noortje Poelstra

Noortje Poelstra

Kennis maken met Noortje?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Noortje Poelstra en bied jou graag een tijdelijke steun in de rug. Iedereen komt lastige periodes tegen in het leven en soms kom je er niet alleen uit. Sinds 2013 ontmoet ik mensen met allerlei psychische klachten in mijn eigen praktijk. De belangrijkste uitgangspunten in de ontmoetingen die ik met mensen heb, zijn: laagdrempelige psychische zorg. Echt contact. De tijd nemen. Betrokkenheid. Een ontspannen sfeer met ook humor. Positief en krachtgericht. Waarden onderzoeken. Na volop ruimte en erkenning voor jou verhaal, kijken we samen wat je nodig hebt om (weer) in beweging te komen. We zetten daarbij altijd jou eigen krachten en kwaliteiten in. In mijn begeleiding staat laagdrempelig voor: een veilige en sfeervolle, huiselijke gespreksomgeving. Ik hecht veel waarde aan een ontspannen sfeer waarin jij als mens, in plaats van cliënt, centraal staat. Ik ben van mening dat je vanuit veiligheid, ontspanning en normaliteit de beste vooruitgang kan boeken.

Kennis maken met Noortje?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Na je aanmelding bel ik je binnen 24 uur terug voor een telefonische kennismaking. Als we dan samen beslissen verder te gaan, maken we een afspraak voor een intakegesprek. De intake en overige gesprekken vinden plaats in mijn praktijk aan huis in Baflo. Vanuit de praktijk in Baflo is het ook mogelijk om een wandeling te maken door het mooie Hogeland. Ik werk alle dagen van 9 uur tot 14.30 uur. We bespreken samen waar en wanneer het handigste is. Wanneer face to face gesprekken niet mogelijk zijn kunnen we telefonische consulten of online (beeld)sessies plannen.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Caredate heeft in 2024 contracten met alle zorgverzekeraars, met uitzondering van Eno/Salland en Aevitae.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 95,- .


Mijn ervaring en specialisatie

Ik help je graag verder wanneer je last hebt van angstklachten, spanningsklachten, een depressie, negatief zelfbeeld of levensfaseproblematiek. Daarnaast kun je ook voor het omgaan met heftige emoties, chronisch ziek zijn en HSP bij mij terecht. Ik stem af op jou verhaal. Ik geloof niet dat er een methode of techniek is die perfect aansluit bij iedereen. Ik put hierbij graag uit verschillende voornamelijk 3e generatie technieken, zoals Mindfulness, Zelf Compassie, ACT, lichaamsgerichte technieken en Positieve Psychologie.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 1 week
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 1 week