Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Haarlem | Femke Kleist

Femke Kleist

Kennis maken met Femke?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Mijn naam is Femke Kleist en ik help je graag verder om jouw leven weer in balans te krijgen. Dankzij mijn jarenlange ervaring in de psychiatrie kan je bij mij terecht voor allerhande problematiek (angst, depressie, burn-out, etc.). En kunnen we snel tot de kern van het probleem komen, om vervolgens aan het herstel te kunnen werken. Na je aanmelding zal ik binnen 24 u contact met je opnemen voor een korte kennismaking. Daarna kunnen we een afspraak inplannen, die voor ons beide handig uitkomt.

Kennis maken met Femke?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

We kunnen afspreken op de praktijk in Heemstede of online via beeld bellen. Daarnaast is het mogelijk ,onder bepaalde omstandigheden, om bij jou thuis af te spreken. Mijn werkdagen zijn maandag en woensdag.


Vergoeding & tarieven

Wij hebben contracten met de belangrijkste zorgverzekeraars. Als je een geldige verwijsbrief hebt, word je behandeling volledig vergoed vanuit je basisverzekering. Alleen niet met Menzis en een aantal kleine verzekeraars. Bij hen krijg je de behandeling wel grotendeels vergoed.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 80,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 120,-.


Mijn ervaring en specialisatie

In mijn functie als psycholoog neem ik drie dingen mee. Ten eerste mijn jarenlange ervaring in de psychiatrie. Ten tweede mijn opleiding tot gezondheidspsycholoog waarbij het bio-psycho-sociale model centraal staat. Waarmee ik zowel oog heb voor de psychologische factoren van het probleem, als ook de biologische en sociale factoren. Samen onderzoeken we waar de disbalans zit en gaan we kijken op welk punt we kunnen ingrijpen om zo de balans te herstellen. En als laatste neem ik natuurlijk mijn persoonlijkheid mee, rustig, vriendelijk, luisterend, analytisch, relativerend waarbij humor niet altijd ontbreekt. Ik maak gebruik van verschillende behandelmethode's, o.a. CGT en ACT. Daarbij stem ik de behandeling zoveel mogelijk af op jou als persoon.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 1 week
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd