Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Hardenberg | Simone Vonder

Simone Vonder

Kennis maken met Simone?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Op de een of andere manier ben je de regie over je leven kwijt. Of misschien had je die ook wel nooit écht, en deed je maar een beetje mee met wat andere mensen deden. Misschien ben je bang om fouten te maken. Misschien is er iets gebeurd, waar je niet zo gemakkelijk overheen komt. Wat het ook is, je kunt het me vertellen. Samen gaan we op zoek naar een (uit)weg die voor jou goed voelt.

Kennis maken met Simone?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Ik heb de beschikking over een spreekkamer Hardenberg. Ik werk op maandag, dinsdag en vrijdag de hele dag. Telefonische en online (beeld)gesprekken zijn mogelijk. In verband met corona heb ik een luchtreiniger aangeschaft die middels uv stralling bacterieen en virussen doodt. Na iedere client ontsmet ik alle contactpunten, inclusief toilet, met 80 % alcohol. Van de voordeur tot je zitplaats graag mondkapje gebruiken. En natuurlijk blijf je thuis als je ziek bent.


Vergoeding & tarieven

Wij hebben contracten met de belangrijkste zorgverzekeraars. Als je een geldige verwijsbrief hebt, word je behandeling volledig vergoed vanuit je basisverzekering. Alleen niet met Menzis en een aantal kleine verzekeraars. Bij hen krijg je de behandeling wel grotendeels vergoed.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 90,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 120,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Eigenlijk zou ik iedereen een traject met een psycholoog of psychologisch geschoolde coach gunnen. Ik denk dat we er allemaal gelukkiger van worden, als we een beetje beter snappen hoe we op het gebied van denken, voelen en gedrag functioneren. De ervaring heeft mij echter geleerd, dat vooral mensen die niet lekker in hun vel zitten een psycholoog opzoeken. En dat ze dan meestal één of meer van de volgende problemen hebben: - je voelt iets wat je niet wilt voelen (somberheid, onrust, angst, boosheid). - je voelt iets niet wat je wel wilt voelen (levensvreugde, enthousiasme, liefde). - je gedachten draaien in rondjes, maar je komt er niet uit (als het tegen zit vooral 's nachts, als je zou willen slapen). - je denkt na over dingen waar je niet over na wilt denken (alles wat niet gaat zoals jij het zou willen) - je doet niet wat je graag zou willen doen (studeren, de deur uit gaan als de zon schijnt, nieuwe vrienden maken, vrijen). - je doet iets wel wat je liever niet doet (je stelt uit, wacht af, blijft op de bank hangen, kropt je irritaties op of maakt juist ruzie). Naast mijn universitaire opleiding psychologie, klinische richting, ben ik geschoold in psychodiagnostiek, dementiezorg, mentaal emotieve training, rationeel emotieve training, cognitieve gedragstherapie, motivational interviewing, EMDR en andere traumabehandelingen. Maar vooral door het leven zelf. Daarnaast heb ik me verdiept in westerse en niet-westerse filosofie, christelijke en oosterse theologie en esoterie. Mijn speciale aandacht gaat uit naar het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met chronische psychologische of psychosomatische klachten en mensen met nare ervaringen in het verleden die het huidige leven nog steeds ontwrichten.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: meer dan 4 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: meer dan 4 weken