Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165

Psychologen in Heerenveen en omgeving

Maak kennis met een psycholoog in Heerenveen. Vergoeding vanuit de basisverzekering is in veel gevallen mogelijk.
Kies hieronder je psycholoog in Heerenveen en vul je telefoonnummer en emailadres in. De psycholoog neemt dan zo snel mogelijk contact met je op voor een korte kennismaking. Klikt het? Dan kan je meteen aan de slag!
Heb je vragen of twijfels? Bel gerust het team van Caredate: 085-065 3165

Waarom Caredate:

Kies zelf je psycholoog
Geen wachtlijsten dus snel aan de gang
Ook 's avonds en in het weekend

psycholoog Nicky Bosman in

Nicky Bosman

"Wat weerhoudt jou ervan om je leven te leiden zoals jij dat wilt? Ik kijk samen met jou naar wat je wilt en wat je daarvan weerhoudt. Jouw wensen kunnen variƫren van het vervullen van je grote droom, tot het prettiger in je vel zitten, of omgaan met chronische pijn. In sessies gaan we niet alleen praten, maar vooral ook veel doen. Bewegen, tekenen of wandelen, net wat er past bij jou. Doen wat werkt!"

Woon je in Heerenveen of bijvoorbeeld in Oudehaske, Oranjewoud of Wolfega? Op deze pagina zie je psychologen in Heerenveen en in de buurt daarvan. Kies je psycholoog en vul je mail en telefoonnummer in. De psycholoog in Heerenveen neemt dan zo snel mogelijk contact met je op voor een korte kennismaking. Klikt het? Dan kan je meteen met je psycholoog in Heerenveen aan de slag!

Je keuze voor een psycholoog in Heerenveen

In de profielen van de psychologen in Heerenveen staat onder andere aangegeven met welke klachten ze je kunnen helpen. Aan de hand van je eerste, vrijblijvende kennismaking met de psycholoog in Heerenveen kan je beoordelen of hij of zij je goed verder kan helpen. Als je daar een goed gevoel over hebt, maak je verdere afspraken met de psycholoog in Heerenveen. Altijd wanneer en waar het jou uitkomt. De psycholoog in Heerenveen helpt je graag verder!