Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165

Psychologen in Heerlen en omgeving

Welkom bij onze psychologen in Heerlen. Kies je psycholoog in Heerlen en meld je aan.
Onze psycholoog neemt dan snel contact met je op voor een korte (telefonische) kennismaking. Klikt het? Dan kan je aan de slag. Vragen? Bel het team van Caredate: 085-065 3165 of mail info@caredate.nl

Kies zelf je psycholoog

Vergoeding vanuit de basisverzekering
Geen wachtlijsten dus snel aan de gang
Gesprekken bij je psycholoog of thuis, 100% online

psycholoog Wissam Benhmira in

Wissam Benhmira

"Iedereen loopt soms vast in het leven dat zwaar en lastig kan zijn. Ik help je graag verder en geloof in het spreekwoord: ' na regen komt zonneschijn' . Soms heb je hulp nodig om de donkere wolken aan de kant te zetten om de zonneschijn door te laten komen. Ik geloof in de veerkracht van ieder mens en steun je om zaken vanuit een andere visie te bekijken, zodat je vanuit je eigen waardes en behoeftes kan handelen en kan leven in plaats van geleefd te worden. Het doel is uiteindelijk om je eigen regie terug te krijgen."

psycholoog Chris Makkinje in

Chris Makkinje

"Soms komen er momenten in ons leven waarop het lijkt alsof we vast lopen en het niet meer alleen aankunnen. Tijdens zo een periode verdient iedereen een luisterend oor en een helpende hand. Samen gaan we onderzoeken hoe het is gekomen dat je vastliep en werken we aan vaardigheden om je eigen leven weer te kunnen leiden."

psychologen die online sessies doen
100% online behandeling

Of kies voor een psycholoog 100% online

Veilig, makkelijk en comfortabel in gesprek met je psycholoog via een videoverbinding. Altijd dichtbij, thuis, in je vertrouwde omgeving, of waar je ook bent. Dat scheelt je reistijd en -kosten. Onze 100% online psychologen hebben veel ervaring met deze moderne manier van samenwerken. En ze merken ook dat steeds meer mensen er gebruik van maken!

Liever een psycholoog in de buurt?

Liever op bezoek bij een psycholoog bij je in de buurt?

vul je postcode in

Woon je in Heerlen? Op deze pagina zie je psychologen in Heerlen en in de buurt daarvan. Kies je psycholoog en vul je mail en telefoonnummer in. De psycholoog in Heerlen neemt dan zo snel mogelijk contact met je op voor een korte kennismaking. Klikt het? Dan kan je meteen met je psycholoog in Heerlen aan de slag!

Je keuze voor een psycholoog in Heerlen

In de profielen van de psychologen in Heerlen staat onder andere aangegeven met welke klachten ze je kunnen helpen. Aan de hand van je eerste, vrijblijvende kennismaking met de psycholoog in Heerlen kan je beoordelen of hij of zij je goed verder kan helpen. Als je daar een goed gevoel over hebt, maak je verdere afspraken met de psycholoog in Heerlen. Altijd wanneer en waar het jou uitkomt. De psycholoog in Heerlen helpt je graag verder!