Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Hilversum | Bettine Schreuders

Bettine Schreuders

Kennis maken met Bettine?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ieder mens komt wel eens in een situatie die niet is zoals deze hoort te zijn. Soms verloopt het contact met ‘anderen’ (partners, kinderen, ouders of collega’s) niet zoals we willen. Daar kunnen mensen somber, angstig, gespannen of uitgeput van raken. Of de aanleiding is onduidelijk, maar er is wel sprake van een probleem of gevoel waar iets aan gedaan moet worden. Vaak vinden we zelf een oplossing voor onze problemen, maar als dat niet lukt, dan is het zinvol om deskundige hulp te zoeken. De hulp die je bij mij krijgt is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en aangetoond effectief. We bespreken eerst hoe we daar een vorm aan kunnen geven zodat we samen op een prettige manier kunnen werken. Zonodig kunnen we ook uitzoeken welke vorm van hulp voor jou het meest effectief is en waar je dat het beste kunt vragen.

Kennis maken met Bettine?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Mijn praktijk is in Groenekan, 4 dagen in de week geopend en iedere week 1 avond. We kunnen ook afspreken in Hilversum. Gesprekken kunnen ook online of thuis plaatsvinden.


Vergoeding & tarieven

Wij hebben contracten met de belangrijkste zorgverzekeraars. Als je een geldige verwijsbrief hebt, word je behandeling volledig vergoed vanuit je basisverzekering. Alleen niet met Menzis en een aantal kleine verzekeraars. Bij hen krijg je de behandeling wel grotendeels vergoed.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 105,- .


Mijn ervaring en specialisatie

Inmiddels ben ik (ook) 20 jaar werkzaam als psycholoog waarvan 11 in mijn eigen praktijk. In die tijd heb ik me gespecialiseerd op specifieke terreinen van psychische klachten: - angststoornissen (waaronder fobie, sociale angst, gegeneraliseerde angst, paniekstoornis) - dwangstoornissen, ticstoornissen en Gilles de la Tourette - burn out en aanverwante klachten klachten en problemen; en - overige psychische klachten of vragen over verheldering over de oorzaak van problemen


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 3 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 1 week