Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165

Psychologen in Horst aan de Maas en omgeving

Welkom bij onze psychologen in Horst aan de Maas. Kies je psycholoog in Horst aan de Maas en meld je aan.
Onze psycholoog neemt dan snel contact met je op voor een korte (telefonische) kennismaking. Klikt het? Dan kan je aan de slag. Vragen? Bel het team van Caredate: 085-065 3165 of mail info@caredate.nl

Kies zelf je psycholoog

Vergoeding vanuit de basisverzekering
Geen wachtlijsten dus snel aan de gang
Gesprekken bij je psycholoog of thuis, 100% online

psycholoog Stefanie Botman in

Stefanie Botman

"Welkom! Het doormaken van een moeilijke periode is niet gemakkelijk. Wellicht voel je je nu niet lekker in je vel zitten en weet je niet hoe je verder moet. Ik help jou graag verder zodat jij met hernieuwde moed, kracht en vertrouwen het levenspad kan bewandelen. 'We can not choose what life throws at us, but we can choose how we respond to it' "

psychologen die online sessies doen
100% online behandeling

Of kies voor een psycholoog 100% online

Veilig, makkelijk en comfortabel in gesprek met je psycholoog via een videoverbinding. Altijd dichtbij, thuis, in je vertrouwde omgeving, of waar je ook bent. Dat scheelt je reistijd en -kosten. Onze 100% online psychologen hebben veel ervaring met deze moderne manier van samenwerken. En ze merken ook dat steeds meer mensen er gebruik van maken!

Liever een psycholoog in de buurt?

Liever op bezoek bij een psycholoog bij je in de buurt?

vul je postcode in

Woon je in Horst? Op deze pagina zie je psychologen in Horst en in de buurt daarvan. Kies je psycholoog en vul je mail en telefoonnummer in. De psycholoog in Horst neemt dan zo snel mogelijk contact met je op voor een korte kennismaking. Klikt het? Dan kan je meteen met je psycholoog in Horst aan de slag!