Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Horst aan de Maas | Stefanie Botman

Stefanie Botman

Kennis maken met Stefanie?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! ik ben Stefanie en ik reik je graag de helpende hand toe. Als ik je aanmelding binnen heb gekregen, bel ik je op werkdagen binnen 24 uur op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Hierin maken wij met elkaar kennis en bespreken we waar jij tegenaan loopt. Mocht ik je niet de juiste zorg voor jou kunnen bieden kijken we samen welke hulp passender voor je is. Nadat de intakefase is afgerond kan je meestal de volgende week direct starten met de behandeling. In de behandeling maak ik gebruik van verschillende therapievormen, zoals CGT en het KOP-model. Ook bied ik jou de mogelijkheid om creativiteit deel te laten zijn van de behandeling.

Kennis maken met Stefanie?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Tijdens het eerste gesprek spreken wij af hoe en wanneer we afspreken. Je kan kiezen om de behandeling online te volgen of af te spreken in mijn eigen fysieke praktijk. Mijn fysieke praktijk is gelegen in Horst (Limburg). Daarnaast werk ik ook in de gemeente Venray of Venlo en regel ik daar behandelruimtes.


Vergoeding & tarieven

Wij hebben contracten met de belangrijkste zorgverzekeraars. Als je een geldige verwijsbrief hebt, word je behandeling volledig vergoed vanuit je basisverzekering. Alleen niet met Menzis en een aantal kleine verzekeraars. Bij hen krijg je de behandeling wel grotendeels vergoed.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 80,- .


Mijn ervaring en specialisatie

Ik help jou graag verder als je te maken hebt met angst-, somberheidsklachten, laag zelfbeeld of chronische ziekte (door lichamelijke oorzaken of NAH). Mocht jouw klacht er niet tussen staan, dan zou het kunnen dat ik je alsnog kan helpen. Neem in dat geval gerust vrijblijvend contact op. In 2014 ben ik afgestudeerd als psychologe aan de universiteit van Tilburg. Door mijn nieuwsgierigheid en wens om te blijven groeien en ontwikkelen heb ik diverse cursussen en workshops gevolgd, onder andere: Cognitieve GedragsTherapie, Acceptance and Commitment Therapy en Klinische Neuropsychologie. Als psycholoog heb ik onder andere gewerkt in de revalidatie- en ouderenzorg. Daar heb ik mij ingezet om anderen te leren omgaan met somberheidsklachten, angstklachten én het hervinden van hen eigen kracht. In de tussentijd ben ik ook actief aan de slag gegaan in de beeldende kunst. En ben ik de meerwaarde en het belang gaat ontdekken van kunst en creativiteit. In mijn eigen praktijk, genaamd Crown of Roses, komen psychologie en kunst ook samen. Ook tijdens onze behandeling bied ik jou de mogelijkheid aan om creativiteit deel te laten zijn van de behandeling.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: geen wachttijd
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd