Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Horst aan de Maas | Stefanie Botman

Stefanie Botman

Kennis maken met Stefanie?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Stefanie Botman en ik help je graag verder. Na je aanmelding neem ik op werkdagen binnen 24 uur contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Hierin maken wij met elkaar kennis en bespreken we waar jij tegenaan loopt. Mocht ik je niet de juiste hulp kunnen bieden dan kijken we samen welke hulp passender voor je is. Nadat de intakefase is afgerond kan je meestal de volgende week direct starten met de behandeling. In de behandeling maak ik gebruik van verschillende therapievormen, waar van toepassing gebruik ik ook creatieve vormen als onderdeel van de behandeling.

Kennis maken met Stefanie?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

De praktijk is gevestigd op de Kaldenkerkerweg 20 te Venlo. Bij aankomst kun je je melden bij de receptie, zij wijzen je de weg. Je kan de behandeling ook (deels) online volgen met beeldbellen. Kortom: ook wat jij het meest prettig vindt.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Wanneer de basisverzekering je rekening niet volledig vergoedt, dan neemt Caredate de extra bijdrage voor haar rekening. Dus je krijgt je behandeling altijd volledig vergoed.
Misschien krijg je van je verzekeraar andere informatie, neem dan even contact met ons op, dan leggen we het uit.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 80,- .


Mijn ervaring en specialisatie

In 2014 ben ik afgestudeerd als psychologe aan de universiteit van Tilburg. Mijn verlangen is om anderen te zien staan in hen eigen kracht. Om het vertrouwen terug te geven in wie zij zijn, waar ze voor staan en wat ze kunnen. Door dit verlangen heb ik de studie Psychologie opgepakt. Door mijn nieuwsgierigheid en wens om te blijven groeien en ontwikkelen heb ik veel cursussen en workshops gevolgd, onder andere: Cognitieve GedragsTherapie (CGT), Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en Klinische Neuropsychologie. Als psycholoog heb ik een brede ervaring. Ik heb onder andere gewerkt met; volwassenen (18+), met jongeren/jongvolwassenen met een licht verstandelijke beperking, met ouderen met dementie, met volwassenen en kinderen in het ziekenhuis (revalidatie). Ik zet mij graag in om anderen te leren omgaan met moeilijke situaties én het hervinden van hen eigen kracht. Dit onder het motto: 'We can not choose what life throws at us, but we can choose how we respond to it' Tevens heb ik, dankzij mijn interesse In de beeldende kunst, de meerwaarde ervaren van ontdekken van je eigen talenten. Ik bied jou ook de mogelijkheid aan om tijdens de behandeling creativiteit deel te laten zijn van de behandeling.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 1 week
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd