Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165

Psychologen in Leeuwarden en omgeving

Welkom bij onze psychologen in Leeuwarden. Kies je psycholoog in Leeuwarden en meld je aan.
Onze psycholoog neemt dan snel contact met je op voor een korte (telefonische) kennismaking. Klikt het? Dan kan je aan de slag. Vragen? Bel het team van Caredate: 085-065 3165 of mail info@caredate.nl

Kies zelf je psycholoog

Vergoeding vanuit de basisverzekering
Geen wachtlijsten dus snel aan de gang
Gesprekken bij je psycholoog of thuis, 100% online

psycholoog Lilian Ramdien in

Lilian Ramdien

"Het leven kan je soms overvallen met emoties en onverwachte gebeurtenissen. Je overziet het niet meer, kan niet meer helder denken en voelt je machteloos. Samen onderzoeken we wat er nodig is voor meer verbinding, rust en helderheid zodat je met hernieuwde kracht en inzicht weer verder kan. Het gaat er niet zozeer om dat ik problemen wegneem, maar dat jij leert om er op een andere manier mee om te gaan. "

psychologen die online sessies doen
100% online behandeling

Of kies voor een psycholoog 100% online

Veilig, makkelijk en comfortabel in gesprek met je psycholoog via een videoverbinding. Altijd dichtbij, thuis, in je vertrouwde omgeving, of waar je ook bent. Dat scheelt je reistijd en -kosten. Onze 100% online psychologen hebben veel ervaring met deze moderne manier van samenwerken. En ze merken ook dat steeds meer mensen er gebruik van maken!

Liever een psycholoog in de buurt?

Liever op bezoek bij een psycholoog bij je in de buurt?

vul je postcode in

Woon je in Leeuwarden of bijvoorbeeld in Heerenveen, Drachten of Sneek? Op deze pagina zie je psychologen in Leeuwarden en in de buurt daarvan. Kies je psycholoog en vul je mail en telefoonnummer in. De psycholoog in Leeuwarden neemt dan zo snel mogelijk contact met je op voor een korte kennismaking. Klikt het? Dan kan je meteen met je psycholoog in Leeuwarden aan de slag!

Je keuze voor een psycholoog in Leeuwarden

In de profielen van de psychologen in Leeuwarden staat onder andere aangegeven met welke klachten ze je kunnen helpen. Aan de hand van je eerste, vrijblijvende kennismaking met de psycholoog in Leeuwarden kan je beoordelen of hij of zij je goed verder kan helpen. Als je daar een goed gevoel over hebt, maak je verdere afspraken met de psycholoog in Leeuwarden. Altijd wanneer en waar het jou uitkomt. De psycholoog in Leeuwarden helpt je graag verder!