Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Leiden | Fleur Leenaars

Fleur Leenaars

Kennis maken met Fleur?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Mijn naam is Fleur Leenaars. Ik werk als psycholoog en geloof in een holistische benadering binnen de behandeling. Dit betekent dat ik samen met jou wil kijken naar wat er speelt in je leven en we vanuit daar aan de slag te gaan. We kijken naast de klacht ook naar jouw lichamelijke-, geestelijke-, en spirituele/zingevende gezondheid. Door deze drie aspecten als een geheel te zien, kunnen we werken aan het creëren van een balans in jouw leven. Mede door persoonlijke ervaring van een zwangerschapsverlies ben ik mij gaan inzetten om mensen met soortgelijke klachten en ervaringen te helpen in hun zoektocht naar geschikte hulp. Ik ben gespecialiseerd in diverse specifieke klachten en levenservaringen: (LET OP: IK BEHANDEL UITSLUITEND DE ONDERSTAANDE PROBLEMATIEKEN!) - Zwangerschapsverlies: miskraam, vroeggeboorte, abortus of een verlies in een fertiliteitstraject. - Zwangerschapstrauma's: door een verlies of een bevalling. - Angsten en depressie rondom een zwangerschap en prille ouderschap: bijv. pre- of postnatale depressie. Heb jij trauma-, angst-, rouw-, stress-, of depressieve klachten die voort komen uit één van deze onderwerpen en wil jij een persoonlijke en holistische benadering van jouw klacht? Ik help je graag, zodat je jezelf weer terug vindt, geniet van het leven en met een glimlach verder het leven door gaat!

Kennis maken met Fleur?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Ik werk op een vaste locatie in Noordwijk: de Hooge Krocht 42. Mijn werkdagen zijn de maandag, dinsdag en woensdag van 9:00 - 18:00 uur.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Caredate heeft in 2024 contracten met alle zorgverzekeraars, met uitzondering van Eno/Salland en Aevitae.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 120,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 120,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Sinds diverse jaren werk ik als basispsycholoog in de Specialistische GGZ. Ik heb door de jaren heen ervaring opgedaan met diverse problematieken als trauma, kinderlijke trauma's en impuls problematieken in combinatie met autisme, AD(H)D, PTSS, angststoornissen, depressie, burn-out en SOLK. Ik heb mij mede door persoonlijke ervaring, gespecialiseerd in de behandeling bij zwangerschap, verlies, bevalling en prille moederschap. Mijn persoonlijke ervaring maakt dat ik beter kan begrijpen hoe jouw situatie en klacht jouw leven beïnvloed. Ik heb sinds drie jaar een eigen praktijk waar in mijn kennis, persoonlijke ervaring en specialisatie inzet om mensen te helpen die tegen soortgelijke situaties en klachten aanlopen. Ik heb kennis over diverse therapievormen: Cognitieve gedragstherapie, EMDR, Acceptance & Commitment therapie, de officiële begeleiding van Miskraambegeleiding Nederland, Schematherapie, Motiverende gespreksvoering en Mindfulness. Verder ben ik aangesloten bij diverse beroepsverenigingen als Nederlands Instituut voor Psychologen, Vereniging voor Cognitieve Gedragstherapeuten, Vereniging voor Schematherapie en Vereniging EMDR Nederland.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: meer dan 4 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 1 week