Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165

Psychologen in Lent en omgeving

Maak kennis met een psycholoog in Lent. Vergoeding vanuit de basisverzekering is in veel gevallen mogelijk.
Kies hieronder je psycholoog in Lent en vul je telefoonnummer en emailadres in. De psycholoog neemt dan zo snel mogelijk contact met je op voor een korte kennismaking. Klikt het? Dan kan je meteen aan de slag!
Heb je vragen of twijfels? Bel gerust het team van Caredate: 085-065 3165

Waarom Caredate:

Kies zelf je psycholoog
Geen wachtlijsten dus snel aan de gang
Ook 's avonds en in het weekend

psycholoog Steven de Nie in

Steven de Nie

"Graag help ik je snel weer in balans te komen bij overmatige stress. Zonder verwijzing en geen wachtlijst. Stress en onrust transformeren naar Rust in je hoofd en hart! Ook online via Skype mogelijk. "

psycholoog Marieke Gerkema in

Marieke Gerkema

"Samen met jou onderzoek ik wat je nodig hebt om verder te komen. Je vragen bekijk ik niet als een op zichzelf staande klacht, maar als een soms lastig, moment in je totale ontwikkeling. Jij hebt de nodige kennis en ervaring over jezelf en je eigen leven - ik over veranderingsprocessen: graag werk ik met je samen om de dingen waar je in vastloopt weer vlot te krijgen."

psycholoog Ghislaine Regout in

Ghislaine Regout

"Wanneer je behoefte hebt aan goede ondersteuning en een luisterend oor zonder oordeel - dan bied ik je dat, als psycholoog. Tijdens de sessie staan jouw wensen centraal en zal ik je hierbij, door middel van een rustige, open en flexibele aanpak, zo goed mogelijk ondersteunen zodat je zelfstandig verder kan. Weet dat je niet alleen bent. I also offer therapy in English, and speak the language fluently. "

psycholoog Rosa Schoen in

Rosa Schoen

"Of je nu een duidelijke vraag hebt of niet, ik help je om deze te vertalen naar een concrete aanpak. Samen werken we aan oplossingen voor de korte én de lange termijn."

Woon je in Lent of bijvoorbeeld in Nijmegen Noord, Oosterhout, Elst of Bemmel? Op deze pagina zie je psychologen in Lent en in de buurt daarvan. Kies je psycholoog en vul je mail en telefoonnummer in. De psycholoog in Lent neemt dan zo snel mogelijk contact met je op voor een korte kennismaking. Klikt het? Dan kan je meteen met je psycholoog in Lent aan de slag!

Je keuze voor een psycholoog in Lent

In de profielen van de psychologen in Lent staat onder andere aangegeven met welke klachten ze je kunnen helpen. Aan de hand van je eerste, vrijblijvende kennismaking met de psycholoog in Lent kan je beoordelen of hij of zij je goed verder kan helpen. Als je daar een goed gevoel over hebt, maak je verdere afspraken met de psycholoog in Lent. Altijd wanneer en waar het jou uitkomt. De psycholoog in Lent helpt je graag verder!