Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Maastricht | Claudia Langen

Claudia Langen

Kennis maken met Claudia?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Ook 's avonds en in het weekend

Welkom! Mijn naam is Claudia Langen (1982) en ik help je graag verder. Na je aanmelding via de website neem ik binnen 24 uur telefonisch contact met je op. Tijdens dit telefoongesprek bespreken we wat je vraag is en of je hiervoor bij mij terecht kunt. Als het klikt, plannen we een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek maken we kennis met elkaar, gaan we dieper in op je hulpvraag en komen samen tot een behandelplan. Gedurende de behandeling krijg je meer inzicht in wie jij bent als persoon, hoe je klachten zijn ontstaan en wat maakt dat deze in stand gehouden worden. Je leert om te gaan met je klachten, zodat ze hanteerbaar worden en op den duur verminderen of verdwijnen. De zelfkennis, ervaringen en handvaten die je opdoet tijdens de behandeling ga je vervolgens in je dagelijks leven toepassen, zodat je zelfredzaamheid en veerkracht vergroot wordt.

Kennis maken met Claudia?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Ook 's avonds en in het weekend

Wanneer en waar

De gesprekken vinden plaats in mijn praktijkruimte, Randwycksingel 20 te Maastricht. Ik ben beschikbaar op maandag, dinsdag en donderdag tijdens kantooruren. Parkeren kan gratis voor de deur. Daarnaast is het mogelijk om via Skype (of telefoon) behandeling te volgen.


Vergoeding & tarieven

Bij mij kies je er voor om je sessies zelf te betalen. Dat werkt snel, want je hebt dus geen verwijzing van de huisarts nodig. Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 90,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 110,-.


Mijn ervaring en specialisatie

In de afgelopen 10 jaar heb ik mensen die zijn vastgelopen op hun levenspad, mogen begeleiden om meer in contact te komen met zichzelf en hun innerlijke kracht. Wanneer ik mensen kan helpen om weer in verbinding te komen met zichzelf en beweging te krijgen in vastgelopen patronen, wordt ik enthousiast. Ik behandel uiteenlopende psychische klachten. Zoals angst- en paniekklachten, depressie, stress- en burn-outklachten, verslavingsproblematiek en co-dependency, trauma- en rouwverwerking. Maar ook voor het verbeteren van een ongezonde leefstijl, relatieproblemen, levensfase-problematiek of wanneer je gewoon even niet lekker in je vel zit. Door de jaren heen heb ik een geheel eigen werkwijze ontwikkeld en combineer ik evidence based methodieken (reguliere ggz) met interventies uit de positieve psychologie en alternatieve behandelmethoden. Afhankelijk van jouw hulpvraag en persoonlijke voorkeur wordt samen een behandelvorm gekozen. Naast mijn werkzaamheden binnen mijn psychologenpraktijk, ben ik een aantal jaren als psycholoog werkzaam geweest binnen de specialistische GGZ. Tot slot ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van burn-out, depressie en angstproblematiek.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 4 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 2 weken