Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Maastricht | Jorgen Satijn

Jorgen Satijn

Kennis maken met Jorgen?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Na je aanmelding neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Ik ga graag samen met jou op onderzoek uit hoe minder klachten te ervaren. Mijn werkwijze wordt gekenmerkt door mijn ruimdenkendheid (wees bij mij nooit bang dat je iets “geks” zegt), rust, afstemming, geduld, empathie, en eenvoud (hoewel psychologische gespreken diep kunnen gaan, is dit niet altijd nodig). Daar waar nodig zal ik spiegelen en confronteren om mogelijk aanwezige weerstand te doorbreken.

Kennis maken met Jorgen?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Een goed te bereiken eigen praktijk in Maastricht, nabij ziekenhuis (MUMC+). Alleen in de avond en/of in het weekend


Vergoeding & tarieven

Wij hebben contracten met de belangrijkste zorgverzekeraars. Als je een geldige verwijsbrief hebt, word je behandeling volledig vergoed vanuit je basisverzekering. Alleen niet met Menzis en een aantal kleine verzekeraars. Bij hen krijg je de behandeling wel grotendeels vergoed.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 100,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 100,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Mijn ervaring en studie zijn breed: depressie, angsten, burn-out, dwangstoornis/OCD, slaapproblematiek, hoogsensitiviteit (HSP), laag zelfbeeld, zingeving. Vanuit mijn kennis en ervaring geloof ik niet (meer) dat er één behandeling is die bij één bepaalde klacht past; elk individu is uniek. Ook blijf ik niet star vasthouden aan diagnoses of jouw problemen bekijken vanuit één bepaalde visie; Ik combineer verschillende inzichten en technieken, en maak de behandeling zo veel mogelijk op maat. Een belangrijk onderdeel van mijn behandeling is het herkennen van jouw talenten, en samen uitzoeken hoe jij deze het beste kan inzetten om jouw klachten te verminderen. Ik kan je problemen niet oplossen, maar wil jou leren hoe jij vanuit jouw eigen kracht zelf problemen kan oplossen. Zowel de wetenschap, als de dagelijkse praktijk, heeft mij geleerd dat een individu altijd in staat is tot verandering als hij of zij dit echt wil. Ik help jou graag helpen deze verandering in gang te zetten, en toe te werken naar meer gezondheid, geluk en zelfsturing.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 1 week
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 1 week