Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Nieuwegein | Petra van den Bosch

Petra van den Bosch

Kennis maken met Petra?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Gedachten, angsten of vervelende gevoelens kunnen ons behoorlijk in de weg zitten en ons leven beïnvloeden. We proberen hier vaak grip op te krijgen, maar dat lukt lang niet altijd. Sterker nog het kan er zelfs voor zorgen dat deze negatieve gevoelens alleen nog maar groter worden. Soms kom je op een punt in je leven dat je hierin vastloopt. Dan is het fijn om te ervaren dat je niet de enige bent en dat er goede manieren bestaan om met dit soort gevoelens en gedachten om te gaan. Ik help je hier graag bij in één op één sessies in mijn praktijkruimte in Nieuwegein of via online sessies. Samen kijken we waar je tegen aan loopt en hoe je hiermee om kunt gaan, zodat jij weer goed in je vel komt te zitten.

Kennis maken met Petra?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Mijn praktijk in Nieuwegein is open op: Dinsdag: 12.00 - 21.00 uur Donderdag: 09.00 - 17.00 uur Mijn praktijk aan huis in Vleuten is open op: Vrijdag: 09.00 - 17.00 uur


Vergoeding & tarieven

Wij hebben contracten met de belangrijkste zorgverzekeraars. Als je een geldige verwijsbrief hebt, word je behandeling volledig vergoed vanuit je basisverzekering. Alleen niet met Menzis en een aantal kleine verzekeraars. Bij hen krijg je de behandeling wel grotendeels vergoed.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 95,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 115,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik ben gespecialiseerd in burn-out en spanningsklachten, hooggevoeligheid, negatief zelfbeeld, stemmingsproblematiek en angt- en paniekklachten. Daarnaast geef ik ook relatietherapie aan stellen. Ik ben na de middelbare school psychologie aan de Universiteit van Utrecht gaan studeren, omdat ik de manier waarop mensen denken en zich gedragen altijd interessant gevonden heb en ik me hier graag verder in wilde verdiepen. Daarnaast zoek ik graag het goede in mensen en vind ik het fijn als ik er aan bij kan dragen dat mensen zich gelukkig(er) voelen. De afgelopen jaren heb ik mijn kennis uitgebreid met de jaaropleiding van 365 Dagen Succesvol, Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Mindfulness en Interbehavioral Couples Therapy (IBCT). Ook ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van burn out, waar ik een aantal jaar geleden zelf mee te maken kreeg. Ik had tot die tijd (achteraf gezien) vooral naar de verwachtingen van anderen geleefd en had een zware zwangerschap achter de rug, waarbij onze oudste zoon prematuur is geboren. Deze burn out heb ik als erg zwaar ervaren. Maar, naast een moeilijke tijd, heeft het me ook veel gebracht. Ik weet nu goed wat er wel en niet bij mij past en hoe ik hiernaar kan leven. Dit lukt uiteraard niet altijd, maar ik ben oprecht gelukkiger dan ik ooit was. Dit gun ik mijn cliënten ook. De zoektocht is niet altijd makkelijk en doet soms stof opwaaien, maar weet, dat wanneer dat is neergedwarreld, het zicht een stuk helderder is.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: meer dan 4 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 1 week