Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165

Psychologen in Nijmegen en omgeving

Welkom bij onze psychologen in Nijmegen. Kies je psycholoog in Nijmegen en meld je aan.
Onze psycholoog neemt dan snel contact met je op voor een korte (telefonische) kennismaking. Klikt het? Dan kan je aan de slag. Vragen? Bel het team van Caredate: 085-065 3165 of mail info@caredate.nl

Kies zelf je psycholoog

Vergoeding vanuit de basisverzekering
Geen wachtlijsten dus snel aan de gang
Gesprekken bij je psycholoog of thuis, 100% online

psycholoog Emiel Boogerd in

Emiel Boogerd

"Het gaat om jou... Je wil graag sterk en positief in het leven staan. Zodat je er echt bent voor je partner, kinderen, familie, vrienden en collega’s. Soms lukt dat even niet. Dat kan komen omdat je bijvoorbeeld somber bent, te maken hebt met burn-out klachten, relatieproblemen of last hebt van angstgevoelens. Soms ook is sprake van een combinatie van deze factoren. Het is dan niet zo duidelijk voor je wat er precies aan de hand is. Het is niet altijd makkelijk om hulp te vragen. En als je eenmaal die moedige beslissing neemt, wil je niet maanden op een wachtlijst staan en vervolgens in standaardbehandelingen terecht komen. Ik kom graag samen met jou tot de kern van jouw klacht en je veranderwens. Wie jij bent en wat jij wil, staat centraal."

psycholoog Terry Kamp in

Terry Kamp

"Als je last hebt van stress, frustratie, angst of somberheid kan je flink vastlopen. Samen kunnen we kijken naar wat er speelt en gebruiken we jouw kracht om weer verder te kunnen. Helaas kunnen we door het bereiken van het omzetplafond je geen hulp aanbieden binnen de vergoede zorg als je verzekerd bent bij Menzis, CZ of VGZ"

psycholoog Peter Paul Both in

Peter Paul Both

"Als je uit balans bent door stress of spanning dan help ik je met aandacht graag op weg zodat je weer verder kunt met jouw levensreis. "

psycholoog Annemieke Schuytvlot in

Annemieke Schuytvlot

""Ieder mens komt vroeg of laat in zijn of haar leven problemen tegen. In de regel komt iedereen daar ook weer uit. Als dat iets lastiger wordt, is het fijn om dit samen met iemand te bespreken. U bent van harte welkom! "

psycholoog Dieuwertje Mekking in

Dieuwertje Mekking

"Door je te ontdoen van al je moeten, ontmoet je jezelf. LET OP: Menzis, VGZ en CZ-klanten kunnen zich voorlopig niet meer bij Caredate aanmelden! "

psycholoog Bregje Nijs in

Bregje Nijs

"Op zoek naar waar het stroomt; naar wat natuurlijk en kloppend voelt voor jou. "

psycholoog Ilona Jonkers in

Ilona Jonkers

"Iedereen maakt wel eens een periode mee dat het minder goed gaat. Je voelt je somber, angstig, gespannen of je slaapt slecht. Soms kom je er zelf uit en soms heb je net een extra steuntje in de rug nodig. Op deze momenten kan het prettig zijn om met iemand te praten. Ik kijk naar wie je bent als persoon en jouw omstandigheden. Een goede samenwerking is voor mij de basis van elke behandeling. Samen gaan we jou klachten onderzoeken, gaan we samen kijken hoe we de klachten kunnen verminderen en krijg je van mij handvatten om zelf in de toekomst met lastige periodes om te gaan. Ben je bereid om samen aan de slag te gaan?"

psychologen die online sessies doen
100% online behandeling

Kan je niemand in de
buurt vinden?
Kies voor 100% online

  • Thuis of waar je ook bent
  • Geen reistijd en reiskosten
  • Effectief én flexibel

Je herkent ze aan de oranje band met "100% online behandeling"

psycholoog Kübra Doğan-Daş in
100% online behandeling

Kübra Doğan-Daş

"Laten we je pad samen meer bewandelbaar maken, zodat er uiteindelijk weer ruimte is om te genieten van al het moois. Het blijft jóuw pad maar we kunnen de reis tijdelijk delen. "

psycholoog Proshat Alavi in
100% online behandeling

Proshat Alavi

"Soms voelt het zwaar om alles alleen te dragen. Samen zorgen we ervoor dat jij je krachtiger voelt en weer vol energie in het leven staat. Tijdens de sessies ervaar je een liefdevolle en veilige ruimte waar al jouw gedachten en emoties welkom zijn. Ik kijk verder dan alleen een diagnose en standaard protocollen, en zorg dat we jouw klachten kunnen behandelen op een manier die bij jou past. (English sessions possible)"

psycholoog Ceyda Keskindemir in
100% online behandeling

Ceyda Keskindemir

""Graag help ik je bij je innerlijke reis. De innerlijke reis kan soms tegenstrijdigheden bevatten, complex zijn en vaak is het een hobbelige weg. Bepaalde gebeurtenissen hetzij in het hier en nu of in je jeugd kunnen zodanig opspelen dat je uit balans raakt. Wanneer je dusdanig uit balans bent dat het je dagelijkse leven beïnvloedt en het je belemmert, is het goed om dat niet te negeren maar gehoor aan te geven. Graag kijk ik mee hoe je terug in balans kunt komen. Soms betekent dit oncomfortabele gesprekken aangaan, patronen doorbreken, je angst onder ogen zien en/of bepaalde gevoelens toelaten en verwerken." "

psycholoog Zohra Tairie-Hamid in
100% online behandeling

Zohra Tairie-Hamid

"‘If you change nothing, nothing will change’"

Liever een psycholoog in de buurt?

Liever op bezoek bij een psycholoog bij je in de buurt?

vul je postcode in

Woon je in Nijmegen of bijvoorbeeld in Wijchen, Beuningen of Cuijk? Op deze pagina zie je psychologen in Nijmegen en in de buurt daarvan. Kies je psycholoog en vul je mail en telefoonnummer in. De psycholoog in Nijmegen neemt dan zo snel mogelijk contact met je op voor een korte kennismaking. Klikt het? Dan kan je meteen met je psycholoog in Nijmegen aan de slag!

Je keuze voor een psycholoog in Nijmegen

In de profielen van de psychologen in Nijmegen staat onder andere aangegeven met welke klachten ze je kunnen helpen. Aan de hand van je eerste, vrijblijvende kennismaking met de psycholoog in Nijmegen kan je beoordelen of hij of zij je goed verder kan helpen. Als je daar een goed gevoel over hebt, maak je verdere afspraken met de psycholoog in Nijmegen. Altijd wanneer en waar het jou uitkomt. De psycholoog in Nijmegen helpt je graag verder!