Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Nijmegen |  Desiree de Groot- de Jong

Desiree de Groot- de Jong

Kennis maken?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

*Je zit al een tijdje niet goed in je vel. *Je hebt het gevoel alle ballen hoog te moeten houden, maar jezelf daarbij uit het oog te zijn verloren. *Je mist een zekere levensvreugde. En vraagt je af waar je enthousiaste energie is gebleven. *Je hebt eigenlijk geen idee meer waar je blij van wordt, waar je energie van krijgt. *Je worstelt al een poosje met jezelf, je leeft niet vanuit je kracht en weet niet zo goed hoe verder. Het is goed mogelijk dat er iets aan vooraf is gegaan dat je niet ‘zomaar’ bent vastgelopen. Bijvoorbeeld een periode van overbelasting of ten gevolge van een ingrijpende gebeurtenis. Dat kan van alles zijn; hoge werkdruk, studie, verhuizing, ouderschap, verlies. Soms kun je minder goed de vinger erop leggen. Ik wil ook jou ondersteunen om de weg naar jezelf weer te kunnen vinden en datgene te gaan doen waar je energie van krijgt en blij van wordt.

Kennis maken met Desiree?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Ik werk vanuit mijn eigen praktijkruimte in Nijmegen. Momenteel werk ik hoofdzakelijk op donderdag overdag. In overleg is een avond of woensdag of vrijdagochtend ook mogelijk.


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden vergoed vanuit de basisverzekering. Hoeveel je vergoed krijgt hangt af van je polis. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief van de huisarts nodig.

Regel je het liever zelf, zonder verwijsbrief van de huisarts en zonder ‘in het systeem’ terecht te komen? Dan kan je de sessies ook zelf betalen. Programma’s voor burn-out en relatietherapie worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Het tarief voor een onvergoede sessie van 60 minuten is € 80,- . Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 110,-. Kijk voor meer informatie bij vergoeding en tarief.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik heb kennis van diverse behandelmethoden, waaronder Cognitieve Gedragstherapie, Oplossingsgerichte Therapie, Voice Dialogue, Lichaamsgerichte technieken, waarbij ik uit ga van dat wat jij inbrengt als werkpunt. Belangrijke uitgangspunten binnen de behandeling zijn voor mij: - eigen autonomie - lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, - zingeving als belangrijke drijfveer in het leven Ik werk zowel vanuit inzicht als ook praktisch en oplossingsgericht. Net waar je persoonlijke behoefte ligt.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 2 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 2 weken