Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Nijmegen | Noor Giesen

Noor Giesen

Kennis maken met Noor?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Noor Giesen en ik help je graag verder. Wanneer je je telefoonnummer en e-mailadres achterlaat, neem ik binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een telefonische kennismaking. Tijdens deze telefonische kennismaking kunnen we samen kijken of het "klikt" en hoe ik je verder kan helpen.


Kennis maken met Noor?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Ik ben beschikbaar op maandag en woensdag van 11:00- 20:00 in mijn praktijkruimte in Nijmegen (Graafseweg 274). Verder ben ik doordeweeks en in de avonduren beschikbaar voor online behandeling.


Vergoeding & tarieven

Wij hebben contracten met de belangrijkste zorgverzekeraars. Als je een geldige verwijsbrief hebt, word je behandeling volledig vergoed vanuit je basisverzekering. Alleen niet met Menzis en een aantal kleine verzekeraars. Bij hen krijg je de behandeling wel grotendeels vergoed.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 75,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 100,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Tijdens en na mijn studie Psychologie heb ik me door middel van ervaring, zelfstudie, cursussen en opleiding altijd blijven ontwikkelen en interesseren op het gebied van de psychologie. Zo heb ik de opleiding cognitieve gedragstherapie (CGT) en de basisopleiding acceptance and commitment therapie (ACT) afgerond. Verder heb ik mij verdiept in intuïtieve ontwikkeling (certificaat behaald), familie opstellingen (diploma behaald), Mindfulness en HSP (hoogsensiviteit). Tot slot heb ik ervaringskennis op verschillende gebieden vanuit mezelf en/of vanuit mijn nabije omgeving.

Qua werk heb ik verschillende ervaringen opgedaan binnen de jeugdzorg, volwassenenzorg en ouderenzorg. Zo heb ik als sociotherapeut (begeleider) bij verschillende GGZ-instellingen gewerkt. Daarnaast heb ik gewerkt op een dagbehandeling voor jongvolwassenen (18-28 jaar) met uiteenlopende psychische problematiek. Verder heb ik als psycholoog in de jeugdzorg en in de verslavingszorg gewerkt. Tot slot ben/was ik vrijwilliger/begeleider binnen de volwassenen en ouderen GGZ


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 1 week
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 1 week