Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165

Psycholoog 100% online: makkelijk en comfortabel

Welkom! Online therapie via een videoverbinding is veilig, makkelijk en comfortabel. Kies je online psycholoog en meld je aan voor een korte kennismaking. Klikt het? Dan kan je aan de slag. Vragen? Bel het team van Caredate: 085-065 3165 of mail info@caredate.nl. Meer info over videobellen vind je hier

100% online: videobellen thuis, in je vertrouwde omgeving

veilig, makkelijk en effectief
waar je ook bent
geen wachtlijst, flexibel plannen
vergoed vanuit basisverzekering

psycholoog Kübra Doğan-Daş in

Kübra Doğan-Daş

"Laten we je pad samen meer bewandelbaar maken, zodat er uiteindelijk weer ruimte is om te genieten van al het moois. Het blijft jóuw pad maar we kunnen de reis tijdelijk delen. "

psycholoog Proshat Alavi in

Proshat Alavi

"Soms voelt het zwaar om alles alleen te dragen. Samen zorgen we ervoor dat jij je krachtiger voelt en weer vol energie in het leven staat. Tijdens de sessies ervaar je een liefdevolle en veilige ruimte waar al jouw gedachten en emoties welkom zijn. Ik kijk verder dan alleen een diagnose en standaard protocollen, en zorg dat we jouw klachten kunnen behandelen op een manier die bij jou past. (English sessions possible)"

psycholoog Ceyda Keskindemir in

Ceyda Keskindemir

""Graag help ik je bij je innerlijke reis. De innerlijke reis kan soms tegenstrijdigheden bevatten, complex zijn en vaak is het een hobbelige weg. Bepaalde gebeurtenissen hetzij in het hier en nu of in je jeugd kunnen zodanig opspelen dat je uit balans raakt. Wanneer je dusdanig uit balans bent dat het je dagelijkse leven beïnvloedt en het je belemmert, is het goed om dat niet te negeren maar gehoor aan te geven. Graag kijk ik mee hoe je terug in balans kunt komen. Soms betekent dit oncomfortabele gesprekken aangaan, patronen doorbreken, je angst onder ogen zien en/of bepaalde gevoelens toelaten en verwerken." "

psycholoog Zohra Tairie-Hamid in

Zohra Tairie-Hamid

"‘If you change nothing, nothing will change’"

psycholoog Helma Keijzers in

Helma Keijzers

"Wil je onder andere in het weekend ONLINE behandelsessies om je psychische klachten aan te pakken? Dat kan! Graag onderzoek ik samen met jou of ik de kennis en kunde in huis heb die jou momenteel kan helpen om je leven weer in de juiste richting te sturen."

psycholoog Shirin Zaidi in

Shirin Zaidi

"Waar een wil is, is een weg. Ik loop met je mee. Ga jij de uitdaging aan?"

psycholoog Iza Leeuwin in

Iza Leeuwin

""Every bad feeling is potential energy toward a more right way of being if you give it space to move toward its rightness." "

psycholoog Linda Rettenwander in

Linda Rettenwander

"“The body remembers what the mind forgets.” ― Jacob Levy Moreno"

psycholoog Judit Koltai in

Judit Koltai

"Een behandeling aangaan bij een psycholoog is spannend. Spannend, want het betekent dat je de confrontatie aangaat met jezelf, stilstaat bij je pijnpunten en dat je meer inzichten krijgt in je gedrag. Het vraagt moed om dit te doen! Ik zie het als mijn taak jou te begeleiden naar herstel en de pijnpunten om te zetten in positieve energie. "

psycholoog Elvan Dogrul in

Elvan Dogrul

"Kom je er zelf niet meer uit? Heb je hulp nodig? Ik help je graag zodat jij weer tot rust kan komen. The consults can take place in English as well. Seanslarımız Türkçe de gerçekleştirilebilir."

psycholoog Anna Leonte in

Anna Leonte

"Samen kijken wij hoe je klachten ontstaan en in stand worden gehouden. Ik werk oplossingsgericht en samenwerking, empathie en transparantie zijn mijn kernwaarden."

psycholoog Linde Smits in

Linde Smits

" Samen jouw verhaal ruimte geven en doelgericht op weg richting jouw wensen. Laagdrempelig en met diepgang. Ik hoor graag waar je naar op zoek bent!"

psycholoog Ricardo Leclaire in

Ricardo Leclaire

"In een steunende relatie ga ik met jou kijken naar je gevoelens en de manier waarop je je eigenwaarde en zelfvertrouwen ondermijnt. Ons doel zal in veel gevallen zijn dat je jezelf beter serieus kunt nemen, je gevoelens beter kunt ervaren, en naar je gevoelens luistert."

psycholoog Ayeh Dokht in

Ayeh Dokht

" Een psycholoog die je met passie verder helpt"

psycholoog Tabita Aanraad in

Tabita Aanraad

"Even vastgelopen? Ik kijk graag met je mee hoe je weer in balans kunt komen. "

psycholoog Heidi Euverman in

Heidi Euverman

"'Niets menselijks is ons vreemd (Terentius)'. Daarom help ik je graag verder! Ik heb ruime ervaring in het werken met mensen met allerlei psychische klachten. We kijken samen naar wat je nodig hebt, hierbij stel ik een behandelplan op waarbij ik het verminderen van jouw klachten voorop zet. Ik ben doorgaans doortastend, invoelend, prikkelend, maar ook steunend, betrokken en hartelijk. Mijn behandelingen kenmerken zich door zonder oordeel mee te kijken in jouw leven."

psycholoog Démi Lach in

Démi Lach

"Ieder mens is uniek. Dus ook jij, omarm je eigenheid en weet dat je al goed genoeg bent! Ik ben ervan overtuigd dat therapie een samenwerkingsverband is waarin je in een niet-oordelende omgeving meer inzichten en grip kunt krijgen. "

psycholoog Sicco de Haan in

Sicco de Haan

"Geen mens is hetzelfde. Daarom zorg ik in mijn behandelingen voor maatwerk. Ik luister, voel mee en verdiep me in jouw probleem. Hierbij mix ik mijn psychologische kennis en vaardigheden met twee eetlepels levenservaring, een snufje relativering en daar waar het kan, met een dosis humor. Ik treed je met oprecht begrip tegemoet en onderzoek met jou hoe we samen jouw problemen het beste kunnen oplossen, want uiteindelijk ken jij jezelf nog het beste. "

psycholoog Alexandra de Raaij in

Alexandra de Raaij

"Samen met jou zoek ik graag naar de beste manier om je (weer) vooruit te helpen. "

psycholoog Dieuwertje Mekking in

Dieuwertje Mekking

"Door je te ontdoen van al je moeten, ontmoet je jezelf. LET OP: Menzis, VGZ en CZ-klanten kunnen zich voorlopig niet meer bij Caredate aanmelden! "

psycholoog Petra Smits in

Petra Smits

"Lukt het even niet meer alleen en ben je op zoek naar een psycholoog die naast je gaat staan en met je meekijkt? Heb je behoefte aan professionele hulp van iemand die met je meedenkt en concrete, praktisch toepasbare tools aanreikt? Welkom!"

psycholoog Diana Jansen-Smit in

Diana Jansen-Smit

"Wat we doen is meestal een logisch gevolg van wat ooit heel handig was. En precies dat gedrag zit ons in het hier en nu vaak in de weg. Daardoor ervaren we problemen, nare gevoelens of lopen we vast in ons werk of bijvoorbeeld de opvoeding van onze kinderen. Ik onderzoek samen met jou hoe jouw gedrag is ontstaan en hoe het anders kan, zodat jij weer in je kracht komt en flexibel om kan gaan met de huidige situatie. "

psycholoog Bregje Nijs in

Bregje Nijs

"Op zoek naar waar het stroomt; naar wat natuurlijk en kloppend voelt voor jou. "

psycholoog Stefan Inthorn in

Stefan Inthorn

"Kom je er zelf niet meer uit? Laten we samen kijken naar wat jij nodig hebt. Zo kun jij je leven weer invullen zoals jij dat graag ziet! Ik heb een eigen praktijk in Delft en bied ook online gesprekken."

psycholoog Evin  Zorba in

Evin Zorba

"Many people suffer from the fear of finding oneself alone, and so they don't find themselves at all. - Rollo May "

psycholoog Petra van Doorn in

Petra van Doorn

"Als je vastloopt of je weet het niet meer, kunnen gesprekken je helpen. Het maakt niet uit of je last hebt van angst, trauma('s), depressieve klachten hebt of ergens anders tegenaan loopt. Jij staat centraal en ik help je graag op weg: van een klachtgericht naar een krachtgericht leven. Je hoeft het niet alleen te doen, ik help je graag. Samen gaan we op zoek naar wat je helpt en wat bij je past."

psycholoog Janou Herder in

Janou Herder

"Heb je te maken met tegenslagen? Zit je even niet lekker in je vel? Heb je het gevoel dat je vastloopt? Of loop je tegen bepaalde patronen aan die je wil doorbreken? Goed dat je hulp zoekt! Ik help je weer regie krijgen over je eigen leven. We gaan op zoek naar wat voor jou belangrijk is in je leven en hoe je omgaat met de obstakels die je onderweg tegenkomt. "

psycholoog Anna van de Graaf in

Anna van de Graaf

"Welkom, laten we aan het werk gaan want: "In the end, it’s not the years in your life that count. It’s the life in your years." — Abraham Lincoln"

psycholoog Wendela Wolters in

Wendela Wolters

"“In relaties verander je de ander door jezelf te veranderen. Als je een bepaalde dynamiek niet wilt, doe dan iets anders. Als relaties uit onderling afhankelijke delen bestaan, en wanneer het ene deel verandert, moet vroeg of laat het andere zich aanpassen.” ( Esther Perel) "

psycholoog Saskia Kruter in

Saskia Kruter

"Verandering begint bij inzicht en bewustwording van je patronen. Samen met jou gaan we op zoek naar welke keuzes voor jou de juiste zijn, zodat je zelf weer de regie over je leven in handen kunt nemen. "

psycholoog Julie de Rooij in

Julie de Rooij

"“Failure is only the opportunity to begin again, only this time more wisely” – Uncle Iroh"

psycholoog Steven de Nie in

Steven de Nie

"Graag help ik je snel weer in balans te komen bij overmatige stress en angst. Zonder verwijzing en geen wachtlijst of vergoed met verwijsbrief. Stress en onrust transformeren naar Rust in je hoofd en hart! Ook online via beeldbellen. "

psychologen die online sessies doen
100% online behandeling

Kan je niemand in de
buurt vinden?
Kies voor 100% online

  • Thuis of waar je ook bent
  • Geen reistijd en reiskosten
  • Effectief én flexibel

Je herkent ze aan de oranje band met "100% online behandeling"

Liever een psycholoog in de buurt?

Liever op bezoek bij een psycholoog bij je in de buurt?

vul je postcode in

Als je veel reist of juist aan een bepaalde locatie gebonden bent, dan is een Caredate-psycholoog online een uitkomst. Of heel praktisch, je bent het gewend en vindt het gewoon prettig om op deze manier gesprekken te voeren. Effectief en het bespaart je tijd en reiskosten. Kies hieronder je psycholoog en maak een afspraak. De psycholoog neemt dan zo snel mogelijk contact met je op voor een korte, kennismaking. Klikt het? Dan kan je meteen aan de slag!