Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Online sessies | Duaa Alshiroofi

Duaa Alshiroofi

Kennis maken met Duaa?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Duaa Alshiroofi en heb veel passie voor wat ik doe. Ik heb de studie klinische psychologie afgerond waarmee ik sinds 2017 werkzaam ben binnen de psychologie. In de afgelopen jaren heb ik behandelervaring opgedaan in het behandelen van vele klachten en stoornissen waaronder depressie, paniek, piekeren, angst, posttraumatische stress en gestagneerde rouw. Ik heb ervaring opgedaan in complexe casussen, zoals oorlogstrauma’s, geremde apathie, conversie en persoonlijkheidsproblematiek. Hiervoor heb ik gebruik gemaakt van zowel kortdurende, geprotocolleerde als langdurige therapievormen. Zelfontwikkeling is voor mij erg belangrijk en daarom heb ik gedurende mijn werk ook meerdere cursussen gevolgd, waaronder de cursus diagnostiek en behandeling van ADHD bij volwassenen, cognitieve gedragstherapie basis en vervolg en schematherapie basis en vervolg. Mijn ambitie is om enerzijds mijn expertise in te zetten en om daarmee een persoonlijke bijdrage te leveren aan de beste patiëntenzorg. Flexibiliteit, doorzettingsvermogen en leergierigheid vormen belangrijke onderdelen van mijn persoonlijkheid. Ik houd erg van mijn baan als psychologe en lever graag mijn bijdrage bij het helpen van mijn medemens.

Kennis maken met Duaa?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Alle afspraken vinden in principe online plaats. Ik ben elke dag van de week beschikbaar ook in het weekend.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Wanneer de basisverzekering je rekening niet volledig vergoedt, dan neemt Caredate de extra bijdrage voor haar rekening. Dus je krijgt je behandeling altijd volledig vergoed.
Misschien krijg je van je verzekeraar andere informatie, neem dan even contact met ons op, dan leggen we het uit.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 90,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 150,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik heb de master klinische psychologie gestudeerd aan Leiden Universiteit en stage gelopen binnen de interculturele GGZ. Daarna heb ik binnen verschillende instanties zowel specialistische GGZ als basis GGZ behandelingen verzorgd. Ik houd ervan om mijzelf continue te blijven ontwikkelen en te blijven leren. Zo ben ik cognitief gedragstherapeut i.o. en heb ik diverse cursussen gedaan. Ik behandel vanuit CGT, Mindfullness, Schematherapie en ACT. Ook heb ik ervaring in diagnostiek, behandelen en begeleiding van cliënten met een migratieachtergrond en spreek ik vloeiend Engels en Arabisch.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: minder dan 1 week
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: minder dan 1 week