Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Online sessies |  Monique Snellink

Monique Snellink

Kennis maken?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Ook 's avonds en in het weekend

Mijn missie is om een luisterend oor te bieden en mensen meer inzicht te geven in de oorzaak van hun klachten en samen te zoeken naar oplossingen en de weg naar een betekenisvol en gelukkig leven. Zodat u zich vrijer en meer in balans voelt, gezond en vitaal. Samen kijken we naar wat nut heeft in uw leven en wat beter is om los te laten.

Kennis maken met Monique?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Ook 's avonds en in het weekend

Wanneer en waar

Meestal ontmoet ik mijn cliënten in een spreekruimte in Enschede, in overleg zijn andere locaties mogelijk. Zo vind je het misschien prettiger om samen een wandeling te maken of bij je thuis af te spreken. Mocht je liever van achter je PC een sessie volgen, dan zijn online spreekuren ook mogelijk. We komen hier vast wel uit tijdens de telefonische kennismaking. Mijn beschikbaarheid is flexibel, eventueel ook in de avonduren en in het weekend.


Vergoeding & tarieven

Het tarief voor een onvergoede sessie van 60 minuten is € 75,- . Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 95,-. Kijk voor meer informatie bij vergoeding en tarief.


Mijn ervaring en specialisatie

De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan als psycholoog, coach en relatietherapeut, en hierbij met mensen gewerkt die bijvoorbeeld last hadden van stress, burn-out, depressie en relatieproblemen. En die hierbij even een zetje in de goede richting nodig hadden, nieuwe inspiratie of hulp bij het oplossen van de klachten. Ik heb onder andere gewerkt in Melbourne, Australië, en in omgeving Enschede. Daarnaast heb ik mij verdiept in Mindfulness, Positieve Psychologie en Ayurveda. Ik integreer mijn psychologie achtergrond met mijn wereldwijde kennis en ervaring die ik heb opgedaan in onder andere Azië en Australië, waar ik heb gewerkt in profit en non-profit organisaties. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Beroepsverenging voor Toegepaste Psychologie (NBTP).


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: geen wachttijd
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: minder dan 1 week