Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Online sessies | Pepijn van der Hulle

Pepijn van der Hulle

Kennis maken met Pepijn?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Je kunt bij mij terecht met alle voorkomende psychische klachten, en ik kan je ook bijstaan als je het gevoel hebt vast te zitten in moeilijke keuzes. Neem gerust contact met me op voor een (gratis) kennismakingsgesprek. Ik reageer meestal binnen 2 werkdagen.

Kennis maken met Pepijn?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Ik voer de gesprekken online, via beeldbellen, dus het maakt niet uit waar je je bevindt. Het enige dat je nodig hebt is een smartphone, tablet of computer. Qua tijden ben ik vrij flexibel, in overleg kan ik ook soms ’s avonds of in het weekend afspreken.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Wanneer de basisverzekering je rekening niet volledig vergoedt, dan neemt Caredate de extra bijdrage voor haar rekening. Dus je krijgt je behandeling altijd volledig vergoed.
Misschien krijg je van je verzekeraar andere informatie, neem dan even contact met ons op, dan leggen we het uit.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 110,- .


Mijn ervaring en specialisatie

Ik ben gespecialiseerd in online therapie en ik werk met alle voorkomende psychische klachten in uiteenlopende omstandigheden. Waaronder: depressie, angst, trauma, neurodivergentie (hoogbegaafdheid/hoogsensitiviteit, autisme, AD(H)D), levensfaseproblematiek, rouw, fysieke oorzaken (bijv een niet-aangeboren hersenafwijking). Ik maak in mijn therapie gebruik van een moderne en zeer cliëntgerichte methode, de Method of Levels, met daarnaast elementen van mindfulness. Ik heb geleerd dat psychische klachten vrijwel altijd een normale reactie zijn op een complexe situatie. Deze klachten zijn vaak volledig op te lossen, of anders in ieder geval flink te verminderen, door de oorzaak ervan goed te onderzoeken en alle daarbij behorende gedachten en gevoelens de ruimte te geven. Mijn expertise is om je daarin bij te staan. Ik ben niet mijn hele werkzame leven psycholoog geweest. Die keuze heb ik heel bewust gemaakt na wat slingerwegen en zijpaden. Ik heb twee masterdiploma’s, in de rechten en in de psychologie, en ik heb ruime ervaring als leidinggevende in verschillende soorten organisaties, in zowel binnen- als buitenland. Mijn uiteindelijke keuze voor de psychologie kwam voort uit mijn alsmaar groeiende interesse in het individu, en mijn liefde voor een goed, authentiek gesprek. De therapie wordt door mijn cliënten doorgaans positief beoordeeld, en beschreven als eerlijk en confronterend, maar tegelijkertijd prettig en vooral helpend.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 2 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 1 week