Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Rotterdam |  Emre Özkuzugüdenli

Emre Özkuzugüdenli

Kennis maken?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Hallo, ik ben Emre en ik ondersteun jou graag om de balans in jouw leven terug te vinden. Dit doe ik door samen met jou uit te zoeken in welke situatie jij bent beland, waar de belemmering precies zit en een manier te kiezen dit knelpunt aan te gaan. Ik streef ernaar om samen met jou transparant, doelgericht en met persoonlijke aandacht te werken zodat jij weer zelfstandig verder kunt. Ik ga er van uit dat iedere persoon anders is en zich in een andere situatie bevindt. Mijn uitgangspunt is dat de persoon zelf leidend is en bij ieder individu behoefte is aan een andere manier van therapie. Ik heb verschillende inzichten verworven van diverse behandelingen in langdurige complexe problematiek. Hierbij stem ik de methodieken zo goed mogelijk af op het individu om zo goed mogelijk zorg op maat te bieden. Talen waarin ik mijn gesprekken kan voeren zijn Nederlands, Engels en Turks.

Kennis maken met Emre?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Mijn locatie is Westblaak 92, 3012 KM Rotterdam. Vrijdag ben ik binnen kantooruren beschikbaar, overige doordeweekse dagen ben ik in de avonduren (vanaf 18.00) beschikbaar.


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden vergoed vanuit de basisverzekering. Hoeveel je vergoed krijgt hangt af van je polis. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief van de huisarts nodig.

Regel je het liever zelf, zonder verwijsbrief van de huisarts en zonder ‘in het systeem’ terecht te komen? Dan kan je de sessies ook zelf betalen. Programma’s voor burn-out en relatietherapie worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Het tarief voor een onvergoede sessie van 60 minuten is € 75,- . Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 110,-. Kijk voor meer informatie bij vergoeding en tarief.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik heb mijzelf ontwikkeld binnen een interculturele omgeving, waar ik ook onderdeel uitmaak van de digitale poli. Hier heb ik verschillende inzichten verworven van diverse behandelingen in langdurige complexe problematiek, ook door mee te werken bij verschillende instanties. Ik heb meerdere cursussen gevolgd waardoor ik mijzelf verder heb ontwikkeld en mijn aandeel van het leveren van kwalitatieve zorg heb vergroot. Ik heb naast mijn opleidingen ervaring kunnen opbouwen in het begeleiden van anderen en het geven van cursussen en trainingen. Aan deze ervaringen heb ik te danken: mijn communicatie vaardigheden, interpersoonlijke ontplooiing, aanpassingsvermogen, verantwoorde omgang met cliënten en stressbestendigheid. In het kader van zorg ben ik functioneel betrokken en handel ik op zelfstandige en zorgvuldige wijze. Ik heb verschillende rollen binnen de zorg gehad, waaronder het geven van geheugentraining aan gedeeltelijk genezen coma-patiënten, het uitvoeren van vrijwilligerswerk met begeleiding van kinderen die daar behoefte aan hebben en het werken bij een praktijk die verschillende vormen van alternatieve geneeswijzen biedt.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: geen wachttijd
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd