Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Rotterdam | Erkay Kardes

Erkay Kardes

Kennis maken met Erkay?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom, ik ben Erkay Kardes en ik help je graag verder. Na je eerste bericht neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Een goede behandelrelatie staat bij mij centraal; iemand moet zich gehoord en begrepen voelen. Ik vind het belangrijk de kern van de klachten in kaart te brengen en samen te kijken hoe we dit het beste aan kunnen pakken. Hierbij steun en motiveer ik om de benodigde stappen te zetten en kijken we samen naar de mogelijke oplossingen, zodat jij weer de controle in handen kan nemen. Talen waarin ik therapie kan geven zijn: Nederlands en Turks.

Kennis maken met Erkay?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Ik werk in Rotterdam. Heel flexibel qua beschikbaarheid. Face-to-face in een kantoorruimte, telefonisch of digitaal, maakt allemaal niet uit. Zolang jij de hulp krijgt die je nodig hebt. Kantoorruimte die ik ter beschikking heb voor de sessies is op Westblaak 92, 3012 KM, Rotterdam (Thornico Building, verdieping 3, kamer 17).


Vergoeding & tarieven

Wij hebben contracten met de belangrijkste zorgverzekeraars. Als je een geldige verwijsbrief hebt, word je behandeling volledig vergoed vanuit je basisverzekering. Alleen niet met Menzis en een aantal kleine verzekeraars. Bij hen krijg je de behandeling wel grotendeels vergoed.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 75,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 110,-.


Mijn ervaring en specialisatie

113 Zelfmoordpreventie, 1,5 jaar, als psycholoog en manager. Ik heb therapie gegeven aan mensen die het leven niet meer zagen zitten. Mensen die moe waren om steeds met een 'masker' rond te lopen en niet konden vertellen waar ze eigenlijk mee zaten en aan dachten. Wellicht honderden crisisgesprekken gehad, waardoor ik goed weet hiermee om te gaan en wat te doen. Ik heb ook gewerkt bij MiSi NeuroPsy, ong 1 jaar, als psycholoog (BGGZ). Therapie gegeven aan clienten met diverse problemen en klachten, zoals een negatief zelfbeeld, burn-out, angsten en depressie. Bij i-Psy, interculturele psychiatrie, 2,5 jaar, als psycholoog (BGGZ & SGGZ). Ik gaf therapie aan verschillende mensen uit verschillende culturen. Mensen die niet alleen last hebben van angsten of depressieve klachten, maar waarbij er veel meer afspeelt. Hierbij kan je denken aan o.a. trauma's, psychose, persoonlijkheidsstoornissen, relatie problemen, sociale angsten en somatische klachten. Behandelingen: CGT, IPT en Schema therapie, maar mijn voorkeur gaat uit naar een persoonlijke behandeling die het beste bij jou past. Elk mens is anders en ervaart zijn of haar problemen en klachten anders.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: geen wachttijd
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd