Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Rotterdam | Homaira Abrahimi

Homaira Abrahimi

Kennis maken met Homaira?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Hallo, ik ben Homaira Abrahimi en ik help je graag om de volgende stap te zetten. Het leven zit niet altijd mee en soms loop je hierin vast. Samen met jou wil ik kijken waar je vastloopt of wat er aan de hand is. Na dit in kaart te hebben gebracht kunnen we samen kijken welke stappen we kunnen nemen om verder te komen, om toe te werken naar hetgeen je graag wilt bereiken. Voor iedereen zijn deze stappen anders, tijdens de behandeling zullen we ons dan ook richten op hetgeen jij nodig hebt, welke stappen jij wilt en kunt zetten aangepast aan jouw vaardigheden. Indien nodig kunnen we ook toewerken aan het leren van nieuwe vaardigheden om situaties aan te pakken zodat jij weer de controle hebt over de situaties die spelen in jouw leven.

Kennis maken met Homaira?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Ik werk in Rotterdam. Behandeling kan plaatsvinden zowel binnen als buiten kantooruren, daarnaast is dit ook in het weekend mogelijk. Wat betreft de vorm van behandeling ben ik hier flexibel in, face-to-face in een kantoorruimte, telefonisch of digitaal, het is allemaal mogelijk.


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden (afhankelijk van je polis) geheel of grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief nodig.

Niet alle programma’s worden vergoed uit de basisverzekering, bijvoorbeeld relatietherapie, rouwverwerking en burn-out (soms wel uit de aanvullende verzekering). Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 75,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 110,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik heb op verschillende plekken gewerkt waarbij ik te maken kreeg met verschillende culturen en verschillende klachten. Ik heb onder andere met depressie, angst, somatische klachten, traumaklachten en psychoses gewerkt. Deze ervaring heb ik onder andere opgedaan bij Bavo Europoort en I-psy. Bij I-psy (interculturele psychiatrie) werk ik momenteel als psycholoog waarbij ik patienten zie met verschillende culturele achtergronden. Bij I-psy bestaat mijn caseload voornamelijk uit sggz patienten die net wat meer hulp nodig hebben maar daarnaast zie ik ook bggz patienten. Ik vind het belangrijk om de behandeling vorm te geven op een manier die voor jou het effectiefst en fijnst is, hetgeen we in samenspraak zullen realiseren. De gesprekken kunnen in het Nederlands, Engels of Pashto gevoerd worden.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: geen wachttijd
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd