Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Rotterdam | Marian Eikelhof

Marian Eikelhof

Kennis maken met Marian?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Mijn naam is Marian Eikelhof en ik zet me graag in om je te helpen bij het bereiken van je persoonlijke doelen. Wanneer je vastloopt in je werk of privé leven, bied ik je inzichten en vaardigheden om je belemmeringen te overwinnen. In dit proces geef ik niet zozeer advies, omdat, hoe goedbedoeld ook, dit vaak niet werkt. Ik ga met jou op zoek naar een strategie die aansluit bij je individuele stijl van doen en die aansluit bij jouw manier van denken. Op deze manier bereiken we samen duurzame resultaten.

Kennis maken met Marian?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Nadat ik je aanmelding binnenkrijg, neem ik zo snel mogelijk telefonisch contact met je op. Wanneer dit om welke reden dan ook niet lukt stuur ik je een mail. Alle sessies vinden plaats in mijn praktijk in Rotterdam. We kunnen ook afspraken maken voor een online gesprek.


Vergoeding & tarieven

Wij hebben contracten met de belangrijkste zorgverzekeraars. Als je een geldige verwijsbrief hebt, word je behandeling volledig vergoed vanuit je basisverzekering. Alleen niet met Menzis en een aantal kleine verzekeraars. Bij hen krijg je de behandeling wel grotendeels vergoed.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 70,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 95,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Psychische problemen kosten erg veel energie en belemmeren je om verder te komen. Of je nu vastloopt in je relatie, op persoonlijk vlak of in je werk; stressklachten verminderen nagenoeg altijd de kwaliteit van je leven. Wanneer een knelpunt of oorzaak van verdriet niet op natuurlijke wijze wordt opgelost en als het ware onder de huid aan je blijft knagen, heeft dit een negatief effect. Je voelt je minder goed in je vel zitten. Voor mij als je behandelaar is het prioriteit om jou (of jouw partner en jou samen) te helpen meer inzicht te krijgen in de achterliggende oorzaken van de klachten waar je mee kampt en die stress en spanningen meebrengen . Op basis van de analyse van je achtergrond en je persoonlijke klachtenpatronen kan ik je handvatten bieden waar je daadwerkelijk mee uit de voeten kan in de praktijk van je dagelijks leven. Zodat je doelstellingen stap voor stap worden bereikt. Ik werk met inzichten uit de cognitieve gedragstherapie en heb meer dan twintig jaar ervaring met het geven van assertiviteitstrainingen. Mijn benadering is oplossingsgericht omdat ik van mening ben dat het verhelderen van de problematiek een duidelijk beeld schetst van de probleemstelling waaraan moet worden gewerkt, maar niet voldoende is. Er is pas echt sprake van een positieve verandering wanneer een neerwaartse spiraal structureel wordt doorbroken, hetgeen ook het uitgangspunt van de therapie vormt. Afhankelijk van de onderwerpen die op tafel komen, maak ik ook gebruik van technieken als rollenspellen gericht op het vergroten van je communicatieve vaardigheden en doen we ontspanningsoefeningen die je weerbaarder maken in sociaal opzicht.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: geen wachttijd
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd