Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Rotterdam |  Nedim Köse

Nedim Köse

Kennis maken?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Nedim Köse, werkzaam als psycholoog, gezins- en relatietherapeut. Ik help u graag verder, indien u het gevoel heeft klem te zitten en het even niet meer weet.

Kennis maken met Nedim?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Ik werk vanuit mijn praktijk in Capelle a/d IJssel. Uiteraard kan ook op andere locaties worden afgesproken. Naast afspraken overdag kunt u ook op dinsdagavond en op zaterdagen om de week een afspraak met mij maken.


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden vergoed vanuit de basisverzekering. Hoeveel je vergoed krijgt hangt af van je polis. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief van de huisarts nodig.

Regel je het liever zelf, zonder verwijsbrief van de huisarts en zonder ‘in het systeem’ terecht te komen? Dan kan je de sessies ook zelf betalen. Programma’s voor burn-out en relatietherapie worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Het tarief voor een onvergoede sessie van 60 minuten is € 90,- . Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 120,-. Kijk voor meer informatie bij vergoeding en tarief.


Mijn ervaring en specialisatie

Het is mijn ervaring dat er veel baat kan zijn bij het centraal stellen van de onderlinge relaties. Het werkt motiverender om er samen voor te staan en te kijken naar uw positie in bijvoorbeeld het gezin van oorsprong. Uiteindelijk hebben alle betrokkenen er baat bij, wat na afloop van de behandeling erg van belang kan zijn voor de onderlinge verhoudingen. Ik werk met een directe aanpak. Zowel het oplossingsgericht aanpakken van de problemen als het begrijpen waar nu precies de angel zit, staan centraal. Ik behandel diverse problematieken: depressie, angst, ziekteangst, paniek, trauma, impulsbeheersingsproblematiek zoals woedeaanvallen, specifieke fobie, obsessieve compulsieve stoornis, vage lichamelijke klachten waar geen lichamelijke oorzaak voor te vinden is, chronische stress / vermoeidheid / burnout en aanverwante problematiek. Verder doe ik relatietherapie.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 1 week
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 1 week