Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Rotterdam | Paul Hooplot

Paul Hooplot

Kennis maken met Paul?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Paul Hooplot, een gepassioneerde psycholoog afgestudeerd aan de universiteit Leiden, met ervaring in zowel basis als specialistische GGZ. Mijn expertise? Het verwerken van traumatische gebeurtenissen, van fysiek of emotioneel misbruik tot complexe trauma's, relatie- en morele trauma's, en de nasleep van narcistisch misbruik. Ik ben er voor jou, of je nu worstelt met PTSS, depressies, angsten, of een laag zelfbeeld. Ook de dappere hulpverleners van defensie, politie, brandweer, ambulance, of BOA's, die met trauma kampen, vinden bij mij begrip en begeleiding. In mijn behandeling maak ik gebruik van krachtige methoden zoals Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR), Imaginaire Exposure (IE), en Imaginaire Rescripting (IR). Voor het doorbreken van negatieve denkpatronen en het omarmen van acceptatie werk ik met Cognitieve Gedragstherapie (CGT) en Acceptance & Commitment Therapie (ACT). Tijdens onze kennismaking wil ik jouw verhaal ontdekken. Wat heb je doorgemaakt, welke emoties heb je ervaren, en hoe ben je ermee omgegaan? Na het verwerken van de trauma's reiken we samen naar herstel en het terugvinden van jouw authentieke zelf. Focus op bewustwording, zelfbeeld, zelfzorg, emotieregulatie en gezonde copingsvaardigheden. Laten we samen aan de slag gaan. Lets go!

Kennis maken met Paul?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Ik ben beschikbaar op donderdagen en vrijdagen. Ik werk zowel vanuit mijn praktijk in Rotterdam. Daarnaast heb ik ook veel ervaring met online EMDR-therapie.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Caredate heeft in 2024 contracten met alle zorgverzekeraars, met uitzondering van Eno/Salland en Aevitae.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 110,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 140,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik ben gespecialiseerd in het verwerken van traumagerelateerde klachten en maar hiervoor gebruik van EMDR, CGT en ACT.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: meer dan 4 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: meer dan 4 weken