Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Rotterdam | Semiha Aydin

Semiha Aydin

Kennis maken met Semiha?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Bent u opzoek naar een psycholoog om u uzelf te ontmoeten met meer acceptatie? Uw verhaal ont-moeten en toe eigenen, zodat u echt de hoofdrol heeft. Ik wandel graag met u mee bij deze zoektocht. Psychotherapie is namelijk een zoektocht naar jezelf in relatie tot je willen en kunnen, doen en laten. Ik kijk graag zonder oordeel en vanuit begrip naar u. Gericht op verandering, herstel en groei. Vanuit de vraag wat u nodig heeft om in beter vaarwater te komen. Soms is dat eerst meer rust en soms meer proberen. Vaak ook het (her)vinden van uw wensen en kwaliteiten.

Kennis maken met Semiha?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Ter info: Naar planning zal ik in maart 2024 weer nieuwe clienten aannemen.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Caredate heeft in 2024 contracten met alle zorgverzekeraars, met uitzondering van Eno/Salland en Aevitae.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € ,- .


Mijn ervaring en specialisatie

Ik werk intussen al 9 jaar als psycholoog en ben ervaren in de behandeling van klachten gerelateerd aan psychotrauma, angst (bijvoorbeeld spreekangst, paniekklachten en piekeren), stemmingsklachten (depressie), identiteit (zelfbeeld), persoonlijkheid (hechting) en interculturele uitdagingen. Vanuit mijn academische functie heb ik ook affiniteit met klachten die samenhangen met studie of werk (bijvoorbeeld ADHD, burn-out en presteren in veeleisende omgevingen). Let op, indien u meerdere van deze klachten heeft, is Caredate niet de de juiste instelling. Caredate hanteert een sessielimiet van 10 zo niet maximaal 14 sessies en is daarmee vooral geschikt voor mensen die snel maar kortdurend in behandeling willen. De therapeutische technieken die ik graag toepas komen uit de stromingen Cliëntgerichte psychotherapie, Cognitieve gedragstherapie, Acceptance en commitment based Therapie, EMDR en Schematherapie. Ik ben geschoold in de Klinische psychologie, Gezondheidspsychologie en Klinische Neuropsychologie. De sessies kunnen in het Nederlands en Turks.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 2 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 2 weken