Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Rotterdam | Talitha Boot

Talitha Boot

Kennis maken met Talitha?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Mijn naam is Talitha Boot, ik ben getrouwd en heb 3 kinderen. Zowel in mijn werk als in mijn dagelijks leven ben ik graag onder de mensen. Ik ben geïnteresseerd in anderen; hoe denkt een ander, wat wil een ander, waarom gedraagt iemand zich zoals die zich gedraagt. En wanneer iemand niet lekker in zijn vel zit, rijst bij mij altijd de vraag, wat kan ik voor iemand doen. Soms is dit alleen een luisterend oor, maar vooral als psycholoog is het mijn passie om mensen verder te kunnen helpen. Ik behandel onder andere burn-outklachten, angst, somberheid/depressie, dwang, trauma (EMDR), eetproblemen, rouw, negatief zelfbeeld en medisch onverklaarbare lichamelijke klachten (SOLK). Mocht je klacht er niet tussen staan, neem gerust contact op, dan kunnen we samen kijken wat er mogelijk is, of waar je eventueel elders terecht kunt met je hulpvraag.

Kennis maken met Talitha?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Maandag en dinsdag in Zwijndrecht.


Vergoeding & tarieven

Wij hebben contracten met de belangrijkste zorgverzekeraars. Als je een geldige verwijsbrief hebt, word je behandeling volledig vergoed vanuit je basisverzekering. Alleen niet met Menzis en een aantal kleine verzekeraars. Bij hen krijg je de behandeling wel grotendeels vergoed.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 90,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 90,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Na mijn afstuderen in 2013 ben ik een aantal jaren werkzaam geweest in de GGZ. Sinds 2016 ben ik POH GGZ (praktijkondersteuner bij huisartsen). In 2018 ben ik daarnaast mijn eigen praktijk gestart voor zowel kinderen- jongeren als volwassenen. Ik volg regelmatig nascholingen en cursussen, met name op gebied van CGT en ACT. Ik werk niet volgens 1 specifiek protocol, maar kijk graag naar jouw specifieke situatie en hulpvragen. Aan de hand daarvan zullen we kijken welke technieken kunnen helpen om jouw doelen te bereiken. EMDR is mogelijk. Ik ben niet gespecialiseerd in persoonlijkheidsproblematiek of relatieproblemen.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 2 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 2 weken